SCAM Bevezetés a fekete piramis piacra

salemwitches

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
A BB Fórumot 3 nappal ezelőtt fedeztem fel a Black Pyramid piacnak és a nagyon barátságos támogatásuknak köszönhetően, amelyhez körülbelül egy hónapja csatlakoztam.

Először is: köszönöm mindkettőtöknek, hogy némi frissességet hoztatok erre a területre, amely a darknet.
Másodszor és nem utoljára, amikor a legtöbb ember szereti egyszerűen tartani ( és csúnya legtöbbször ), mert a rossz kódolás vagy tervezési párkányok vagy egyszerűen csak azért, mert túl lusták, hogy undettake szükséges frissítés, ezek a srácok duplázza meg az erőfeszítés mennyiségét, és találja ki, mi: ez látszik ! minden szempontból !

Big-Up nektek Heinsenberg és Amenhotep a nagyszerű munkáért. 😉😘

Amennyire ki tudtam próbálni ( összesen 8 megrendelést teljesítettem ), a piac túlságosan gyors, a képek, a keresés, a profil, a tagok és a termékek oldala pillanatok alatt betöltődik.
Nagyon tetszik a check out rendszer is és a dinamizmus a Java használata nélkül. Ez zseniális.

A dizájn is hibátlan ( oké, egyetértek, én a magam részéről mindig is nagy rajongója voltam az Egytpian kultúrának... ).

Amikor a többi piac úgy érzem, régi és fajta unalmas és általában ugyanaz a legénység újra és újra, akkor tényleg végrehajtotta, amit én hívok egy kitörés ezen a területen, és azt hiszem, most már csak idő kérdése, mielőtt húzza tisztességes forgalom, ha nem már.

Láttam néhány marhahús itt-ott más emberekkel, akiket esetleg zavar a szolgáltatásoddal: Azt mondom, hagyja figyelmen kívül őket, ne adj egy szart, és tartsa fenn a szép munkát.

artme2

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
hello srácok! fekete piramis király! de én noob és akarok írni egy üzenetet, és amikor írtam semmit sem csinálni!! hogyan tudom csinálni, kérem!! ez egy hülye kérdés tudom, de segítsen nekem kérlek .. legyen egy szép napot

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ez nem menő, hacsak nem élvezed a kilépési csalást. Btw, te egyértelműen trollkodsz és figyelmet keresel. Szóval tessék ;).

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Megpróbáltam vásárolni valamit ezen a piacon, letétbe helyezett pénzeszközöket, és nem volt válasz az eladóktól. Kapcsolatba lépett a támogatássalazt mondták, hogy az eladók nem tudnak bejelentkezni a piacra néhány frissítés miatt. Türelmesen vártam, de a megrendeléseimet még mindig nem fogadták el az eladók, most megpróbálom visszavonni a pénzt, és ez az üzenet jelenik meg.

"Legalább 1 eladást kell teljesítenie az egyenlege felének értékében, mielőtt kivenné a piacunkon letétbe helyezett pénzeszközöket.
A jövőben, ha azt szeretné, hogy egy törölt vagy sikertelen rendelés után a pénzét automatikusan visszaküldjük a személyes pénztárcájába, nyugodtan kapcsolja be a 2fa-hitelesítést a profiljában, és adjon meg egy kripto visszatérítést"

Bekapcsoltam beállított visszatérítés pénztárca címét elhelyezte a megrendelést törölték, és az alapok még mindig a honlapon pénztárca egyenlege. Próbáltam kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal és nincs válasz.

nedge

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
egyik eladó sem küld szart - küldtem egy 1000-et egy útlevélért... aztán az eladó megpróbálta azt mondani, hogy egy "jóra" kétszer annyiba fog kerülni, és megpróbálta megégetni mne suince, hogy nem voltak igazi képességeik. 4 hónappal ezelőtt letétbe helyezték a számlán, és még mindig nem engedik, hogy átutaljam. amikor megpróbálom elkölteni (naponta) SEMMIT sem küld ki, és a legtöbb digitális fájl CORRUPT vagy BAS PASSWORDS. HOGYAN LEHET KÖLTENI A PÉNZT, HA SEMMI SEM LEHET VALAHA IS ELKÜLDENI... LEHETNE, MINT ELL CSAK GFIVE AKKOR 2/3 ELŐRE, ÉS HÍVJA VESZTESÉGNEK, ÉS LÉPJEN TOVÁBB.... ÉS MOST EZ A SZAR SZAR AZT MONDJA, HOGY BOCSÁNAT, SEMMI SINCS OTT, VALAHÁNYSZOR MEGPRÓBÁLOK BEJELENTKEZNI. UTÁLOM EZEKET A FASZSZOPÓKAT. KÖZVETLENÜL A FELIX ARELLANO KARTELLNEK DOLGOZOM, ÉS MI ZÖLD UTAT ADUNK EZEKNEK AZ IDIÓTÁKNAK, ÉS VÉGET VETÜNK AZ EGÉSZ VÉRVONALUKNAK. HA BŰNÖZŐKKEL BASZAKODSZ, AKKOR ELŐBB-UTÓBB ROSSZ EMBEREKKEL KERÜLSZ SZEMBE... MEG FOGTOK ÁLDANI TITEKET. VISZLÁT!

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Úgy tűnik, hogy most már minden működik, beszéltem az eladókkal, és azt mondják, hogy elfogadták a megrendeléseimet, és lehet, hogy a frissítéssel kapcsolatos hiba van, de még mindig kell lennie egy lehetőségnek, hogy a megrendelés törlése után visszavonja az alapokat. Olyan, mintha ha egyszer már befizettél, soha nem tudod visszavonni a pénzedet.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sikerült felvennie a pénzét? Én is ugyanebbe a problémába ütköztem.
"Legalább 1 eladást kell végrehajtania az egyenlege felének értékében, mielőtt kivehetné a nálunk letétbe helyezett pénzeszközöket.
A jövőben, ha azt szeretné, hogy egy törölt vagy sikertelen megbízás után a pénzeszközei automatikusan visszakerüljenek a személyes pénztárcájába, nyugodtan kapcsolja be a 2fa-hitelesítést a profiljában, és adjon meg egy kripto visszatérítést."
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, és a válasz, amit kaptam, a következő volt: "Ami a pénzed kivonását illeti, akkor lesz rá lehetőséged, amikor a kezdeti befizetésed 2/3-át elköltötted ( mint egy adathalászat elleni biztonsági intézkedés ) .".

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
A piac esett és 700usd van a pénztárcámban! ez egy kilépési átverés ? mivel nem tudjuk kivenni a pénzt a pénztárcából, ennek meg kellett történnie

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Már régóta próbálok pénzt kivonni tőlük, de semmi eredmény nélkül.

View previous replies…

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
blackpyoc3gbnrlvxqvvvytd3kxqj7pd226i2gvfyhysj24ne2snkmnyd.onion
Ez a link működik neked ??

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Tekintettel arra, hogy ez a fórum szerepel a honlapjukon, szerintem ez őrültség! és kevésbé legálisnak tűnik ez a fórum... Őszintén meg kell magyarázniuk, hogy miért nem engedik az embereknek, hogy kivegyék a pénzüket, és miért van a piac lefelé ?
Ez egy exit átverés ? a pénz letétben van vagy ők használják ?
Az embereknek tisztában kell lenniük ezzel a csalás piac.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Még a számlámon lévő több mint 300 dollárt sem tudom felvenni anélkül, hogy ne találkoznék a

"Legalább 1, az egyenlegének felét kitevő értékű eladást kell végrehajtania, mielőtt kivehetné a nálunk letétbe helyezett pénzeszközöket.
A jövőben, ha azt szeretné, hogy egy törölt vagy sikertelen megbízás után a pénzeszközei automatikusan visszakerüljenek a személyes pénztárcájába, nyugodtan kapcsolja be a 2fa-hitelesítést a profiljában, és adjon meg egy kripto visszatérítést".

Nekem sem lehetett olyan vásárlásom, amelyet a postaládámba kézbesítettek. Az eladók, akikkel beszéltem, ezen az oldalon, nem hajlandóak megadni a nyomon követési azonosítót, vagy kifogást keresnek a nyomon követési azonosító elkeveredésére. Nevetséges, hogy ezt a piacot (feketepiacot) más oldalakon még mindig valamennyire jó hírűnek tartják, szinte semmilyen kritikával, ellentétben az ares és az inkognitóval. Ez egy egyértelmű kilépési átverés, smh. Jobb kutatást kellett volna végeznem, lol.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nem tartom őrültségnek, hogy ez az oldal még mindig a honlapjukhoz van csatolva. Bizonyos értelemben lehetővé teszi számukra, hogy megőrizzék azt a hitelességet, amellyel egykor rendelkeztek. Egy ponton, azt hiszem, a fekete piramis egy legitim piac volt. Most már kilépnek a csalásból, és nem engedik az ügyfeleiknek, hogy pénzt vegyenek ki.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Nem úgy néz ki, mintha már nem lenne fent

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Fekete piramis?

View previous replies…

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
It didnt load fpr me. Tévedtem?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Oké, köszönöm a figyelmeztetést

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Próbálja ki helyette az abacust, ha alternatívát keres.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Azt hiszem, én kinc of hangoztatott aggályok Amenhotep, amikor bb kapcsolódik hozzájuk. Azt is mondtam, hogy az egyetlen módja annak, hogy sikeres piaca legyen, mert túl sok a csaló szarházi.