- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 29
Tehát a folyamat az lenne, hogy a ritalin hcl-t NaOH oldatba tesszük, megkapjuk a ritalin freebase-t, majd ezt csak ipa-ba tesszük, hogy izopropilfenidátot kapjunk? Azt hiszem, a hcl-t az észterezés után kell hozzáadni, hogy a karboxilcsoportból származó OH-t ne cseréljük ki Cl-re, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Helló, elnézést a hosszú válaszért. Nem láttam a kérdését.
Nem, az eterefikáció nem az Ön által leírt módon működik. Ritalinsav nátriumsót kell kapnia, majd savas állapotban IPA-val észterezni.
Nem úgy fog működni, ahogy mondtad =) Mi az oka ezeknek a manipulációknak? Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a reakció sikeres lesz. Ráadásul a ritalin egy részét elveszíted.
Nem, az eterefikáció nem az Ön által leírt módon működik. Ritalinsav nátriumsót kell kapnia, majd savas állapotban IPA-val észterezni.
Nem úgy fog működni, ahogy mondtad =) Mi az oka ezeknek a manipulációknak? Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a reakció sikeres lesz. Ráadásul a ritalin egy részét elveszíted.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Amikor a szintézisek cianidokat foglalnak magukban, elmegyek a helyi barkácsáruház medence-kémiai részlegéhez és Na DCCA, vagy TCCA által. Ezek ugyanazt a reakciót fogják elvégezni, mint a mérgezőbb cianidformák. Már annyiszor készítettem fenil-ecetsavat a DLPA-ból, és így tovább ...