Itt van az utolsó eredményem, hogy természetes módon kristályosodjon a kristály molekuláris formájában maga a kristály. Több tiszta lehetetlen!!! ;-)
Úgy tűnik, kézzel készített, de bízz bennem természetesen kialakult!
Nagyon szép munka. Milyen eljárással távolítja el a fekete kátrányszerű szennyeződést? Még a hófehér kristályokon is megjelenik a későbbi átkristályosításoknál, és a végtermék meglehetősen sötét lesz.
Az egyik legkorábbi szintetizátorom, akkoriban, amikor még csak ilyen tisztaságú terméket volt értelme készíteni, de nem túl sokan értékelik annak, ami...sajnos.
Ez még azelőtt volt, amikor szenvedélyből csináltam szintetizátorokat, a laboratóriumokban bezárva azt mondták, hogy lila szart kell készítenem.
A legszebb MDMA, amit valaha láttam. Ez MDMA HCL? Hogy csinálod ilyen átlátszóvá, tesó? Az MDMA HCL-t tiszta fehérré tudom tenni, nem nehéz. De még mindig nagy átlátszóságot tudok elérni.
Ezeket gyógyító köveknek nevezem, ha valaki kíváncsi, Dh20-at és egy gravitációs elválasztási módszert használtam, amit egy ideje tanultam a JOR által inspirálva.
A 28578-ból származó MDMA inkább sötétbarna vagy világossárga kristályokat eredményez az al / hg gázzal történő gázosításon keresztül