A legegyszerűbb metamfetamin szintézis amfetaminból

redsm

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
@G.Patton Úgy vélem, hogy az egyik rajzolt köztitermék ezen a szintézisen (és az eredeti ródium-cikkből) hibás.

(3), az amfetamin-formaldehid imin intermedier ábrázolása ugyanazzal a szerkezettel rendelkezik, mint a máshol látható fenilaceton-metilamin iminé.

ez számomra két okból sem tűnik helyesnek: először is, a szubsztráton történő iminképződés standard mechanizmusának megrajzolása olyan imint eredményez, amelyben a kettős kötés az N és a metamfetaminon lévő leendő metilcsoport között van, és NEM az N és az alfa-szén között, mint a felsorolt szerkezetben. és gondoljunk csak bele: a kettős kötés akkor jön létre, amikor az amin magányos párja a formaldehid oxigénjén képződött vizet mint távozó csoportot lerúgja, aminek a formaldehid (a leendő metilcsoport) oldalán kell megtörténnie.

másodszor, a szintézis a kiindulási szubsztrát alapján sztereospecifikusnak van jelentve. vagyis a d-amf redukciója d-met-et ad, és ugyanez az l-izomer esetében is. az ábrán látható szerkezet (3) nem rendelkezik királis centrummal, és redukciója egyenértékű a fenilaceton standard reduktív aminálásával, amely racém terméket ad. az általam megadott köztes termék javasolt szerkezete rendelkezik királis centrummal, amely megegyezik a kiindulási anyagéval, és így megfelel a reakció megfigyelt sztereospecifikus voltának.

Ha igazam van, akkor ez tisztázza a reakció sztereospecifikusságával kapcsolatos kérdéseket a téma korábbi részében. ha valahol hibáztam, akkor elnézést kérek, de kíváncsi voltam, hogy a nem királis (3) redukciója miért vezet nem racém termékkeverékhez, ha nem racém amfetamin kiindulási anyagot használunk.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,933
Deals
1
Szia. Először is, az a-szénnek nagyobb az elektronsűrűsége, mint a metilszénnek. Tipikus mechanizmus vezet ilyen köztes (Breaking Bad vízjel alá rejtett, sry):
MEbZ1GwD3P

Másodszor, van megbízható adatod a szintézis sztereospecifikus eredményéről?

View previous replies…

NexusPrime

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
a ródium hibás, a kettős kötés nincs ott, lásd az alábbi példát a benzaldehiddel kapcsolatban

NexusPrime

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
a ródium hibás, a kettős kötés nincs ott, lásd az alábbi példát a benzaldehiddel kapcsolatban

ruen

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
11
Üdvözlöm a vegyészeket, szakácsokat, bűnüldöző tiszteket és minden más, a titkos kábítószer-szintézis iránt érdeklődőt,
Sikerült valakinek sikeresen befejezni ezt a monometilálást, és meg tudná osztani a tippjeit és a hozamokat?
Én már többször próbálkoztam, de soha nem jártam sikerrel. Legutóbb úgy próbáltam, hogy vettem nyers amfetamin freebase szintézisből, hozzáadtam egy hatalmas feleslegű paraformaldehid aq oldatot és moláris mennyiségű nabh4-et, majd több órán át kevergetve állítottam. Monometilálás keresztül nabh4 nem írják le a többféle módon Erowid, de miután tanulmányozta monometilálás a tudományos irodalomban rájöttem, hogy működnie kell, és ill csak yolo próbálja meg. Az eredmény persze kudarc volt, nem sikerült az amfetamint metamfetaminná monometilálni.
A savasítás után fehér kristályos szilárd anyagok keveréke maradt, amelyek többnyire nem oldódtak izopropil-alkoholban. Feltételezem, hogy ez vagy a felesleges paraformaldehid, a nem reagált amfetamin vagy egy intermidiát volt (tlc-t nem végeztem, így nem tudom megerősíteni). Mindazonáltal, egy kis mennyiség oldódott alkoholban, és miután átkristályosítottam és beletettem a barátom crack pipájába (lol im nem rontom el a sajátomat), íme! Ő az! Minden stimulánsok királynője!
A kísérletem következtetése a következő:
1/ 10g nyers amf-freebase és egyéb vegyszerek elvesztése.
2/ kb. egy adag racém metamfetamin a pipából
Van valakinek tippje a következő kísérletemhez vagy észrevétele a drágaságomhoz?
Az ötleteim a következők: Felesleges nabh4? Kevesebb paraformaldehid? Hő? Több idő? Először tisztítsuk meg a nyers amf-szabadbázist? Vagy talán jól ment, de a hozam szar? Továbbá, id szeretnék kipróbálni az egyik módszert pontosan az Erowid-on leírtak szerint.

Várom a meglátásaitokat!

gnbarsh3463_11

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Miért használta a paraformaldehidet? IMO hidrolizálták és azonnal redukálták NaBH4 által. Vagy a NaBH4 hidrolizálódott vizes oldatban, mielőtt esélye lett volna a hidrogénen kívül bármi mást redukálni.
Próbáld meg formaldehid oldatból (nem paraformaldehidből) és amf. szabadbázisból alkoholos oldatban előzetesen imint képezni, legalább pár órán keresztül, csak utána redukáld? Vagy próbálja meg a helyben képződött triacetoxiborohidriddel redukálni az imint? Keressen néhány preparatív módszert az interneten, ahol Na(AcO)3BH-t használnak iminek szelektív redukciójára, hogy jobban megértse, mit kell tennie.
Az amf és a formaldehid képez-e valamilyen "fenol-formaldehid gyantához" hasonló polimereket? Ha nem, akkor ez a reakció elég egyszerűnek kell lennie - szerintem.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,933
Deals
1
A NaBH4 reakcióba lép a vízzel, feltételezem, hogy ez az oka a kudarcának. Próbálja meg az Al/Hg-val.

View previous replies…

Chemdogkm

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
For the rxn of amph to methylamph
So if this cocept works?turning amphetamine to methylamphetamine, shouldnt i be able to reduce p2np with twice as much aluminum as for amphetamine rxn and it would produce methamphetamine? Wouldnt that be the same? Also since all we are doin is dissolving electrons to reduce p2np i should be able to reduce p2np with phosphorus and iodine or ammonia and lithium right? After made to correct ratio or any chemical rxn that creates electrons?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,933
Deals
1
Hello, no. It is not working like that.

Chemdogkm

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Isnt that the concept tho? Just adding electrons to the p2p and sudo chemical? I feel like that should work somehow

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,933
Deals
1
Your assumption sound like you don't understand principals of basic chemistry and organic chemistry. I recommend you read school chemistry books about organic chemistry and inorganic one to understand basics. It really helps you to get into it.

Chemdogkm

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
u have a recomendation of chem books to check into specifically? No, im no chem doctor i have just enough knowledge to safely follow and understand procedures. I saw the amalgum rxn of p2np with the addition nickel hydrate ? What is the point to that?

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
37
Ohh 😯 😯 😮 😮 😮 😯 😯 😮 😯 Gondolkodtam ezen, és miután gondoltam nahh ez baromság, de te írtál ide pontos receptet leírni! Wow 😳
Respect tartozik neked!
És tiszteletem a többi dologért is, amit már írtál ide.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Patton úr, felteszek magamnak egy kérdést: mi van, ha ez a szintézis SDA-3A-ban működik 10% Pd/C jelenlétében (50%-os vízszuszpenzió)?
Vagyis formaldehidet adunk a reaktorba, ahol dextra-amf bázist kapunk és a hidratálás ugyanabban az oldószerben folytatódik, ugyanolyan Pd/C-vel.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/en/threads/one-step-dextroamphetamine-synthesis.11133/

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Használható-e valami más az alumínium-amalgám helyett?

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Biztos: Pd/C + H2, Pt/C + H2

gnbarsh3463_11

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
A formaldehid és az Al-amalgám itt metil/dimetil-meruzsírt állíthat elő?

Eleusius_hive_reboot

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
protect the nitrogen by adding benzaldehyde, forming an intermediary imine...then use alkyl-halide of choice....methyl-iodide for instance....its much more selective and higher yielding.