Mano pažįstamas perka per
Hurtownia odczynników chemicznych, distributor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(per pm, ne per užsakymą)
Daug medžiagų, teks išversti visą puslapį.
Įsigykite pigiai DL-mandelio rūgšties čia
Ji veikia, viskas gerai
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Reikia patikrinti
Kinijos tiekėjas BMK ir daug daugiau
SHANXI LIANXU NEW MATERIAL .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1 kg BMK 90 USD
1 l dietilfenilfenilmalonato 145 USD
Aš norėjau pirkti iš jų anksčiau, aš ieškojau visur, kur galėjau, nebuvo jokių požymių, kad jie buvo sukčiai, jie atrodė teisėti.. Norėjau užsisakyti 1 kg audinio už 800 USD, o Kelly, jų pardavimo asistentė, rekomendavo man nusipirkti pirmąjį 25 g mėginį už maždaug 45 USD. Tai dar kartą įrodo, kad jie yra teisėti... Galų gale per "Western Union" mokėjimą pakeičiau vardą ir pavardę, todėl jie turėjo grąžinti man pinigus, o tada nebeliko laiko.
TAI REIKIA PATIKRINTI
EFEDRINO PARDAVĖJAS
Pirkite grynus aukštos kokybės efedrino miltelius internetu su "Bitcoin" - pirkite legalius narkotikus internetu, pirkite mokslinių tyrimų chemines medžiagas, pirkite neapdorotus farmacinius miltelius. Parduodami efedrino milteliai pristatomi per naktį.
topchembuy.com
Reikia patikrinti
Efedrino pardavėjas
Įsigykite EPH 30mg tablečių Jungtinėje Karalystėje. 100 % originalios (EPH tabletės Jungtinėje Karalystėje) Efedrino hidrochlorido 30mg tabletės internetu Jungtinėje Karalystėje. Originali kokybė, Pirkite efedrino HCL 30mg tablečių internetu dabar!
pureeph.co.uk