Ne, prieš izomerų atskyrimą jo nedistiliuodavau.
Neturiu jokių problemų dėl atskyrimo proceso, tik buvo keista, kad priemaišų randu tik tada, kai išplaunu L laisvąją bazę iš Leuckarto maršruto.
Dideliems kiekiams distiliavimą garais seniai palikau, tai košmaras ir amžinas net su dideliu garintuvu.
Turiu lygiai tokį patį galutinį rezultatą, kai po acetono kristalizacijos plaunu rūgštine baze ir rekristalizuoju.
Žinau, ką apie tai sako teorija ir literatūra, bet tai faktas, kurį pats įrodžiau šimtus kartų.
Dėl sukimosi kampo esate teisus, aš jo netikrinau, bet mano klientai ir kai kurie iš jų yra seni metamfetamino vartotojai, man sako, koks galingas yra ir raceminis nėra toks galingas kaip šis.
Ši nuotrauka yra apie mažos partijos kristalizaciją keliems mažiems užsakymams, bet dabar aš dirbu su didele partija ir parodysiu jums, kokie skaidrūs ir dideli gali būti gabaliukai.
Būčiau labai dėkingas, jei paaiškintumėte, kaip iš raceminės laisvosios bazės gaunami dideli ir skaidrūs kristalai, skaičiau, kad galima gauti vidutinio dydžio kristalus, bet, tiesą sakant, niekada to nemačiau.
Galvoju pasiūlyti jums mažą iššūkį ir pasakyti, ką manote.
Galiu jums atsiųsti savo D-metho ir savo raceminio MDMA mėginį.
Tu padarysi visus reikalingus tyrimus, nuneši juos į patikimą laboratoriją, atiduosi juos patyrusiems vartotojams... ką tik nori.
Su rezultatais rankoje, jei galite įrodyti man, kad jūsų medžiaga iš distiliuotos laisvosios bazės yra grynesnė ar geresnė nei mano iš nedistiliuotos, aš siunčiu jums 250gr kiekvieno produkto nemokamai, jei negalite, aš tik noriu, kad jūs pasakytumėte, kad klydote čia forume.
Manau, kad tai geras sandoris, ne?
Ką jūs manote?
Ačiū.