Vėlgi, tikrai to nesuprantu. Niekada nesuprasiu. Kodėl žmonės nori sintetinti amfetaminus ir jiems nepavyksta, net kai kas nors nurodo teisingus molinius santykius, o paskui jie skundžiasi, kad viską darė taip, kaip nurodyta procedūroje, ir jiems vėl ir vėl nepavyksta. Net kai nurodomi teisingi moliniai santykiai, reikia tiek daug žinoti. Arba kartais net labai nedaug, bet tas truputis informacijos dažniausiai būna esminė informacija, kad viskas pavyktų. Pavyzdžiui, kiek kartų perteklinis vienas iš tų reagentų pagal tinkamą molinį santykį TURI BŪTI reakcijos kolboje, kad viskas pavyktų. Jei tingite perskaityti nors vieną tiesiai į temą nukreiptą gerą kulinarinę knygą arba tiesiog nesate pakankamai suinteresuotas, kad surastumėte ir perskaitytumėte nors vieną amfetamino kulinarinę knygą, kodėl tiesiog nenusipirkti junginio? Šiuose forumuose matau tokių žmonių, kokių čia tiek daug niekur kitur nesu matęs. Taip, labai gerai yra šiek tiek pamokyti ir duoti gerų patarimų, ir aš pats nesu Einšteinas, bet visas savo reakcijas išmokau iš interneto. Forumo sintezės, perskaičiau krūvą knygų ir patentų, reakcijų įvairiose svetainėse. Parsisiųsta daug pagrindinių organinės chemijos knygų ir t. t. Mokykloje chemija man sekėsi prastai, nes pati mokykla manęs nedomino. Visai. Bet kai maždaug prieš 8 metus pradėjau mokytis chemijos, mane užkabino naujų sintezių bandymai, nebe narkotikai. Bet tai tik aš, kiekvienas žmogus yra skirtingas, bet kartais mane tai taip erzina, kad turiu kažką pasakyti. Ir ramybė! Atsiprašau už ilgą tekstą.
P.S Šis tekstas buvo skirtas ne tau OrgUnikum, bet... žinai, tiems, kurie tekste.
TheNut.