Labai džiaugiuosi, kad užklydau į šią temą. Labai ačiū už pasidalijimą! Visur ieškojau būtent to, ką jūs pateikėte, t. y. iš esmės tik sąrašo, kas tie dalykai "iš tikrųjų" yra. Su
An AI pagalba man pavyko sukurti pridedamą lentelę, kurioje išvardyti visi gijos pradžioje išvardyti reagentai.
Iš AI:
Stiprumo skiltis pagrįsta subjektyviais pranešimais ir gali skirtis priklausomai nuo individualių reakcijų ir dozių. Išlaidų stulpelyje nurodytos reagentų, reikalingų junginiui sintetinti, išlaidos.Grynumo stulpelis rodo, kiek grynumo požiūriu junginys artimas tikrajam mefedronui.
Vis dar sunkiai sekasi priversti AI pateikti aiškesnius kiekvieno junginio aprašymus, tačiau man pasirodė, kad taip, kaip yra dabar, tai gana naudinga. Tačiau man kilo klausimų: Kodėl Chlormetkatinonas įvardijamas kaip "aukščiausio" grynumo, mažiausios kainos, tačiau "silpno" poveikio? Tas pats ir su N-cikloheksilmetilonu? (išskyrus kainą)
@BevItUp "Be to, atrodo, kad visi pardavėjai yra ES. Atrodo, kad tai yra toks produktas, su kuriuo kas nors galėtų greitai praturtėti JAV. Ypač jei jie pagamintų kokybišką produktą, kad žmonės žinotų, koks jis turėtų būti..."
Negalėčiau su jumis sutikti labiau!!! Čia tiek daug žmonių prašo tikro sandorio, ir aš ketinu jiems jį suteikti. Bet stiprus... Ne silpnas?
Aš taip pat labai vertinu visas jūsų įžvalgas
@Gordon Ramsay!