Sveiki, pirmą kartą rašau ilgą laiką čia esančiame forume ir daugelyje kitų chemijos grupių skaitytojas.
Pirma, didelė pagarba Ekspertams čia už pagalbą pradedančiųjų chemikų bendruomenei, jūs suteikėte man tikėjimą ir daug daugiau vilties mano mokymosi kelionėje, o kai įgysiu daugiau žinių su organine chemija, tikiuosi, kad artimiausiu metu galėsiu tam tikru būdu grąžinti..
Bet kokiu atveju prie mano pranešimo esmės. Pastaruoju metu daug mokiausi clear-net iš Rhodium ir erowid archyvų ir t. t., kad praplėčiau savo apimtį ir supratimą apie bendrus metodus, naudojamus chemijoje apskritai, ir aš tikrai tvirtai tikiu, kad pamažu gerai suprantu visus pagrindus, taip sakant. Tačiau, galima sakyti, kad atsitrenkiau į akmeninę sieną ir man reikia patarimo.
Iš pradžių tikėjausi išmokti gaminti fenil-2-propanoną (P2P), tada pereiti prie kristalinio metamfetamino gamybos, kurį naudojau anksčiau.
Tačiau šiuo metu neturiu tinkamos įrangos
(netrukus įsigysiu distiliavimo rinkinį, tinkamą stiklinių indų rinkinį, magnetinę maišyklę, vakuumą ir t. t.). Aš sąžiningai praradau tikėjimą ir per daug nusivyliau, kad bandysiu padaryti bet kokį padorų bandymą.
Per "eBay" radau gerą šaltinį, iš kurio galima gauti nitroetano vienam iš sintezatorių, apie kurį rimtai mąstau, kaip skystos formos "nagų šepetėlio gelbėtojo" kartu su kitais regenerantais, bet vis tiek abejojau savo galimybėmis be šiuo metu turimos įrangos.
Taigi po šio pradinio nuosmukio stengiausi išlikti pozityvus ir pasisemti kuo daugiau žinių apie organinę chemiją.
Bet kokiu atveju, aš tada atsitiko suklupti per šią svetainę skaityti apie tai kituose forumuose ir rado šią nuostabią vietą, kur turinys daug daugiau šviežių ir bendruomenė atrodo daug labiau išsilavinusi nei kiti aš mačiau, ir tada aš radau šį konkretų siūlą, ypač, kuris patraukė mano dėmesį. Man labai patinka, kaip buvo parengtas vaizdo įrašas, ir dabar sutelkiau dėmesį į 4-MMC gamybą, kad sukurčiau galutinį savo pirmojo legalaus eksperimento produktą.
Netrukus turėsiu visą reikiamą įrangą, kad galėčiau jį išbandyti, ir tikėjausi, kad galėčiau paprašyti keleto dalykų, neprašydamas per daug.
Radau prieigą prie visų sudedamųjų dalių, išskyrus porą akivaizdžių, nes manau, kad jos, kiek žinau, apskritai yra gana griežtai kontroliuojamos.
Regeantai, apie kuriuos kalbu, yra 4-metilpropiofenonas ir metilamino hidrochloridas (40 % vandeninis tirpalas).
Perskaičiau abi toliau pridedamas nuorodas, susijusias su gamyba nuo nulio. Tačiau pirmiausia norėjau sužinoti, ar yra būdas sumažinti viso recepto mastą, tačiau vis tiek naudoti tą patį vaizdo metodą, kuris pateiktas ten esančioje temoje. Tai tikrai padėtų man, nes mano pirmieji bandymai apskritai būtų prieinamesni. Arba ar čia yra mažesnio masto metodas, į kurį galėtumėte mane nukreipti ir kuris taip pat būtų puikus =)
Metilamino hidrochlorido sintezė dideliu mastu
Kalbant apie mastelio dydį, toliau siūlomas metodas, kurį radau 4-metilpropiofenonui, man tinka, tačiau šiame etape tikėjausi, kad čia esantis ekspertas galėtų (labai prašau) padaryti išsamų vaizdo įrašą arba nukreipti mane tinkama linkme, kad rasčiau gerą metodą, kuris būtų šiek tiek draugiškesnis "chemikui mėgėjui".
4-metilpropiofenono sintezė iš tolueno pagal Friedelio amatų reakciją 1 kg masteliu
Ačiū už jūsų laiką, vaikinai ir merginos, ir tikiuosi, kad artimiausiu metu jus visus informuosiu apie savo keliones ir maršrutus. Esu labai pasiryžęs kuo daugiau išmokti, todėl bet kokia pagalba yra labai dėkinga. Prašau parašykite man PM, jei jums patogiau diskutuoti tokiu būdu.
Sveiki,
Sitr1x.