- Reaction score
- 0
Taigi man sunkiai sekasi atlikti 8 žingsnį. Man atrodo, kad čia daug nuostolių ir praradimų. Perkėliau ekstraktą iš sep piltuvėlio pridėjau magnio įdėjau į šaldiklį. Dabar čia padariau filtrą su vakuumu. Manau, kad Buchnerio filtras yra kur kas geresnis už mano gautą sąranką, nes jis nesandarus ir tūris per didelis. Taigi, 1. kai pilate į sąranką, ar turite viską išpilti... Nesuprantu, kaip tinkamai išpilti eterio ekstraktą, kad su juo nepatektų magnio, nebent išpilčiau ne visą ekstraktą, tada tuo metu man liktų daug ekstrakto su magniu, ką daryti su ta likusia dalimi, kad atskirti. Taip pat pridėjau nuotėkio nuotraukas. Ką man su tuo daryti. Ar visa tai yra atliekos. Jei yra magnio, kuris pateko per filtrą, ką turėčiau daryti? Iš esmės įstrigo ir laukia šiame etape
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Tai joanlab vakuuminis filtras... Jis buvo pigus, bet konstrukcija yra visai ne ta, kad leidžia dalykams nutekėti į išorę... Ya aš bandysiu pila kitaip aš perskaičiau sticky Patton parašė naudinga išaiškinti dalykus šiek tiek
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Atrodo, kad tai yra rutulinis šarnyras, kuris laikomas kartu su spaustuvu.
Ar bandėte prieš tai rutulinį sujungimą sutepti šlifavimo tepalu ir pasukti rutulį, kol šlifavimas taps aiškus?
Tai turėtų išspręsti jūsų problemą.
Ar bandėte prieš tai rutulinį sujungimą sutepti šlifavimo tepalu ir pasukti rutulį, kol šlifavimas taps aiškus?
Tai turėtų išspręsti jūsų problemą.
- Reaction score
- 0
Aha, prisimenu, kad kažkur skaičiau apie tepimą. Šiandien pabandysiu tai padaryti, tikiuosi, kad problema bus išspręsta. Ačiū.