Ar sintezei atlikti naudojate vandentiekio vandenį? Turite naudoti natrio hidroksidą ir distiliuotą / demineralizuotą vandenį. Paprastas arba vandentiekio vanduo bus užterštas ir nežinau, ar jis tiks sintezei.
Produktas plika akimi ir su kvapu atrodo kaip amfetaminas. Jei turite kitą spalvą, kuri nėra balta, tai taip pat bus amfetaminas, bet užterštas. Bet tikrai su kvapu, jei kada nors esate vartoję amfetamino, jis jums bus labai pažįstamas.
Aš jau turiu 4 sintetinius amfetaminus ir, tiesą sakant, turiu tai pasakyti, nes neturiu patirties su chemija. Esu labai patenkintas rezultatais ir išeiga. Jau turiu 4 sintetinius amfetaminus ir tiesa ta, kad niekada neturėjau patirties su chemija. Esu labai patenkintas rezultatais ir išeigomis.
Turiu klausimą. Paskutiniame amfetamino tirpinimo alkoholyje ir maišymo su acetonu / sieros rūgštimi etape susiduriu su nedidele problema.
Matuoju pH, kol bandau gauti pH 6. Tačiau gaunasi per tiršta "pasta", kuri neleidžia man teisingai išmatuoti pH. Gal žinote, kodėl taip gali atsitikti arba ką turėčiau daryti?
Sieros rūgštį gavau garindamas ją akumuliatorių elektrolito vandens vonelėje ir galbūt rūgšties grynumas yra apie 90-95 %. Ar tai galėtų būti priežastis?
Jei titruojant tirpalas tampa per tirštas, taip yra dėl nusėdusios druskos kiekio, tiesiog įpilkite daugiau tirpiklio, kad jį praskiestumėte, tai tikrai neturi įtakos pH vertei.
Jei jūsų sieros rūgštis užteršta, greičiausiai tai vanduo. Amfetamino sulfatas tirpsta vandenyje, o tai reiškia, kad turėsite išeigos nuostolių, tačiau jie turėtų būti minimalūs.
Geriausiu atveju >pH13, tačiau perskaitykite instrukcijas.
Jei laikėtės šios sintezės ir pabaigoje į tirpalą įlašinote sieros rūgšties, amfetamino sulfatas nusėda ten, kol pasieksite pH6, bet kas žemiau reiškia išeigos praradimą ir papildomas priemaišas.
Apskritai po sintezės produktą vis tiek reikėtų išgryninti.
Taip, vandentiekio vanduo taip pat skirtas gerti, kodėl jis taip pat turėtų būti šarminis? Gal nueikite į vaistinę, nusipirkite distiliuoto vandens ir natrio hidroksido, kad pasigamintumėte šarmo ir jūsų tirpalas būtų šarminis? Bet juk tai irgi nurodyta instrukcijoje.
Norėjau sužinoti apie aliuminio lakštus vietoj folijos, BHBlueberry juos naudojo savo šios sintezės versijoje, siūlydamas, kad (manau, 5 mm storio) lakštas bus geresnis, gal ką nors žinote apie šį variantą?
Nuoroda į jo sintezę, kurioje jis naudoja lakštus:
Ei, jūs visi :) Šį metodą sukūriau pats - šaltinis buvo šis pdf, kurį kiekvienas gali rasti į google įvedęs "amphetamine from P2np". Naudodami mano metodą - sumažinate 100 % P2NP ir užkertate kelią Hg patekimui į galutinį produktą. Aš neparduodu savo produkto (ir jis yra stiprus)...
Noriu pagaminti sieros rūgšties tirpalą MDMA sulfatui. Kaip galėčiau pasigaminti tirpalą, kurį galėčiau naudoti bazės sūdymui? Pasigaminti sieros rūgšties tirpalą su IPA, tada išdžiovinti IPA su mgs04? ar tai bus gerai.
Atraskite VEVOR vakuuminį siurblį, 2,5 CFM oro kondicionavimo vakuuminį siurblį, 1 440 aps/min. vienos pakopos vakuuminį siurblį, 220 ml alyvos talpos vakuuminio siurblio komplektą, skirtą namų ūkiui, pramonei ir t. t. Atsparus smūgiams ir nusidėvėjimui pagrindas bei galinė konstrukcija, apsauganti nuo alyvos nutekėjimo,...
Jei norite atlikti didesnes reakcijas, idk, ar galite naudoti foliją, jums reikės storesnio aliuminio, pavyzdžiui, aliuminio lakšto. Priežastis yra ta, kad folija yra tokia plona, kad reaguoja greitai, ir nors ji tinka mažesniam mastui, ji netinka dideliam mastui, jums reikia, kad viskas reaguotų ilgesnį laiką.
Laboratorijoje visada padeda vakuuminis siurblys, ypač kai tenka daug filtruoti ir džiovinti.
Pigiausias pirkinys tikriausiai bus vandens srovės siurblys, tačiau jis sunaudoja daug vandens.
Naudodami vakuuminį siurblį, turėtumėte atkreipti dėmesį į varžą ir pagalvoti apie šalčio gaudyklės, kuri papildomai apsaugo siurblį nuo cheminių dujų, įsigijimą.
Ką reiškia metodo atoveiksmis?
Visada geriau naudoti kuo bevandenį tirpiklį, jei gauta druska gerai tirpsta vandenyje, tai padidina išeigą.