Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami daugiau?
Nes pirmojo kvapo nejaučiu jau 8 metus, bet net ir po 20 metų jį tiksliai prisiminsiu.
Nuo to laiko nemačiau gero. Kartais čia susiduriu su kokiu nors negyvu šūdu, kuriame kvapo pėdsakai atrodo aptinkami, bet taip nėra. Šiandien mūsų rinka yra tame taške, kur vasarą išėjo nikotino geltonumo kažkas, tai jaučiasi, kad pradžioje jis turi gal 50 proc. poveikį, bet čia 20-30 proc. maksimumas. 1G į nosį, visos mano nervinės skaidulos suvirpėjo, aš šniurkščioju, dūsauju, sukuosi, tikrai susisukau... Po 2 valandų staigus blaivumas, po 3 valandų iškraustiau namuose šaldytuvą, suvalgiau save iki mirties. Po to 10 valandų miegojau taip kietai, kaip neišnešiotas kūdikis, ką tik įdėtas į naują inkubatorių. Kelias dienas negalėjau identifikuoti jo kvapo, bet žinojau, kad jį pažįstu, ir tai buvo visai įprastas kvapas. Tada supratau. Jis kvepėjo stipriu, saldžiu kavos likeriu. Ne panašus, tiesiog toks pat.
Nežinau, kas tai, po velnių, buvo. Bet mano patirtis su amfetaminu, su kuriuo iš pradžių sukėliau panašią pradžią, su juo ne 3 valandas kliedėjau, o 3-4 dienas spragsėjau žandikauliu nemirksėdamas.
Tai jau turi šalutinį poveikį aktyviuoju laikotarpiu, kuris suteikia įtampos pojūtį, be to, nuo jo nesijausi geriau, tiesą sakant... Nuo to tampi kvailas. Kad ir ką darytum, užtrunka tris kartus ilgiau nei įprastai, nes tavo kūnas veltui sukasi, smegenys jį užgožia ir tu skubi. O ir sukelia tokių atminties problemų, kad nuolat visko ieškai, nes vos tik ką nors padedi, jau pamiršti, kur padėjai. Iki šiol nežinau, kas tai buvo per daiktas, bet niekada daugiau jo nematau. Tai parduodama kaip amfetaminas, ir jūs gaunate tokius gudrius paaiškinimus, kai iškeliate temą, kad "amfetaminą galima pagaminti 10 būdų." Jūs man sakote, kad amfetaminas bus amfetaminas, net jei jį padarysite kitaip. Į tai nebėra atsakymo.
Taigi, mainais už situaciją, kurioje atsidūrei tai rašydamas... Aš dabar pat užčiaupčiau gerklę visiems registruotiems Mos Eisley gyventojams.