Sveiki, puikiai parašyta!
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Tačiau 1 dalykas man kelia sunkumų.
Šis forumas mane išmokė, kad amfetaminas turėtų būti baltas, kitos spalvos yra (klaidingos), susijusios su sinteze, pirmtakais / nuodų likučiais...
Žinau, kad įprasta, jog galutinio produkto spalva šiek tiek pasikeičia, bet jūsų galutinis produktas yra tik visiškai geltonos / oranžinės spalvos ?
Kas su tuo susiję?
So manny respect for u guys bringing this up / take time to share with us!
Tačiau 1 dalykas man kelia sunkumų.
Šis forumas mane išmokė, kad amfetaminas turėtų būti baltas, kitos spalvos yra (klaidingos), susijusios su sinteze, pirmtakais / nuodų likučiais...
Žinau, kad įprasta, jog galutinio produkto spalva šiek tiek pasikeičia, bet jūsų galutinis produktas yra tik visiškai geltonos / oranžinės spalvos ?
Kas su tuo susiję?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Sveiki, alterego!
Taip, tai faktas, kad grynas amfetaminas turi baltą spalvą.
Geltona Amfetamino spalva atsiranda būtent dėl jo oksidacijos.
Pavyzdžiui, tirpikliui garuojant jo virimo metu ir laikymo metu veikiant orui.
Be to, geltoną spalvą galima priskirti geležies druskų ir natrio sulfato priemaišoms.
Ateityje atlikdami mokslinius tyrimus toliau tai tirsime ir skelbsime naujus tyrimų duomenis.
Taip, tai faktas, kad grynas amfetaminas turi baltą spalvą.
Geltona Amfetamino spalva atsiranda būtent dėl jo oksidacijos.
Pavyzdžiui, tirpikliui garuojant jo virimo metu ir laikymo metu veikiant orui.
Be to, geltoną spalvą galima priskirti geležies druskų ir natrio sulfato priemaišoms.
Ateityje atlikdami mokslinius tyrimus toliau tai tirsime ir skelbsime naujus tyrimų duomenis.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Jis ilgai išsilaikys, jei bus sausas, švarus, laikomas vėsiai, atokiau nuo šviesos ir oro. Vis dėlto buvo straipsnis, kuriame buvo tiriami senoje vaistinėje saugomi vaistai, kurie tamsioje vėsioje vietoje buvo laikomi 30+ metų, ir vienas iš medikamentų buvo amfetaminas. Per tokį ilgą laiką jo kiekis sumažėjo iki mažiau nei pusės pradinio amfetamino kiekio.
Pirminiai aminai yra labai reaktyvūs net ir druskų pavidalu. Amfetamino bazė, veikiama saulės šviesos ir 25 °C + temperatūros, esant deguonies (pavyzdžiui, butelyje su oru virš skysčio), suyra per kelias valandas. Geriausia druską pasigaminti iš karto arba laikyti giliai šaldiklyje.
Pirminiai aminai yra labai reaktyvūs net ir druskų pavidalu. Amfetamino bazė, veikiama saulės šviesos ir 25 °C + temperatūros, esant deguonies (pavyzdžiui, butelyje su oru virš skysčio), suyra per kelias valandas. Geriausia druską pasigaminti iš karto arba laikyti giliai šaldiklyje.