- Reaction score
- 8
Būtų gražu, jei galėtumėte sukurti tokį žaidimą valstijose
- Reaction score
- 7
Valstijose nieko naujo, vaikai naudojasi IG ir TG, Venmo ir kelios kitos programos leido lengvai prekiauti kriptovaliutomis, o visi, jaunesni nei 25 metų, vis dar jaučiasi neliečiami, jei dar nebuvo pagauti, todėl iš tikrųjų žudo darkneto rinkas su tradicinėmis depozitinėmis paslaugomis, kurios buvo priimtos kaip paslėpta paslauga greitai sąžiningai, jei kas nors nepastebėjo. pvz. aš nuėjau nuo 10 tūkst. dolerių per savaitę prieš ketverius metus iki 2 tūkst. dolerių per savaitę. Vis dar verta turėti darknet rinkos parduotuvės buvimą, tačiau labai naudinga turėti ir IG / TG buvimą, ypač su "dead drop" funkcijomis. Prisimenu, kad naudojau kelias programas: "Radiate", "Wisper", kad nusipirkčiau kokaino Las Vegase kaip mirusį lašą. Abu kartai buvo sėkmingi. Žinoma, prekiauta tik grynaisiais pinigais, tai buvo prieš daugiau nei 4 metus Las Vegase. Vieną kartą susitikome Freemonte, o kitą - parke netoli Vegase esančioje juostoje. Abiem atvejais buvo parduotas kokybiškas kokainas už sąžiningą kainą. Aš net nepatikrinau, ar tos programėlės vis dar egzistuoja lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
IG tiek daug kartų buvau apiplėštas, kad pradėjau bandyti pats gaminti vaistus. Jau 11 mėnesių nevartoju narkotikų ; )