Po pokalbio su soldadoDeDrogas nėra naujas bičas. Bet tikriausiai besimokanti lervutė. Neįsižeiskite, mes visi pradėjome iš esmės nuo streikų TS2 knygose. (Tai skirta visiems kitiems), nes jis jau gavo nuodugnų pokalbį.
Bet kokiu atveju, kai kalbama apie šią reakciją, tai gali būti vertinama pusiau lengva ir suprasti iš EASY kažkam, pavyzdžiui, man, kuris yra tarpinis lengva sunku naujam komercijos
Tai viskas steemed iš post.2 weeks ago
Notdrugs
Prieš kurį laiką girdėjau, kad kai kurios laboratorijos naudojo naprokseną (kaip NVNU) kaip enantiopure rūgštį. Bet man nepavyko rasti jokios informacijos apie šį metodą VISIŠKAI, todėl tikrai negaliu tvirtai pasakyti
Aš ieškau...
u/Notdrugs
Tikriausiai remiantis šia replika? Kaip jau minėjau anksčiau... Visa gudrybė - rasti pigiausią optiškai aktyvią rūgštį, kuri prisijungtų prie vieno izomero, bet ne prie kito, ir kuri pakankamai pakeistų tirpumą, kad vieną iš produktų (ar tai būtų nesureagavusi laisvoji bazė, ar sureagavęs amidas, sulfonatas ar kt.) būtų galima išplauti į kitą tirpiklį (tokį, kuris nesimaišo su pirmuoju tirpikliu), kad vienas izomeras būtų ištirpintas pirmajame tirpiklyje, o kitas - antrajame. Ką manote, remdamiesi tuo, kas čia parašyta.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Tada ne narkotikų atsakymą...
Notdrugs
- prieš 13 dienų - Redaguota prieš 13 dienų
Tai tikrai įdomu! Matau, kad tos išlygos labai palengvina komercinę gamybą. Ne per dažnai mes gauname "masinės gamybos detales", apibrėžtas pagrindinėje instrukcijoje, todėl ačiū už tai.
Vėliau, šią savaitę
net jei Tirpale mononatrio d-tartratas tada su d-metamfetaminu pirmenybę teikia vandenyje tirpiai druskai, o l-metamfetaminą (vis dar likusį laisvosios bazės pavidalu) galima ekstrahuoti nepoliniu tirpikliu...
Manau, kad jums sunku suprasti... tai iš tiesų yra perspektyvu
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azolas
- Prieš 6 dienas
Naproksenas būtų įdomus reagentas chiraliniam aminų atskyrimui
PsychedStrawberry
- Prieš 6 dienas
O kaipgi?
SunderedValley
- Prieš 6 dienas
Tai buvo daroma anksčiau IIRC.
Aš greitai perskaičiau gana sunkiai, bet konsensusas atrodė, kad "veikia labai gerai kartais gali būti padaryta dar pigiau naudojant kitus metodus". Turėtų būti arba čia, drugnerds sub arba Vespiary.
1Azolė
- Prieš 6 dienas
Prieinamas, enantiomeriškai grynas, naudingas karboksirūgšties funkcionalumas, didelė pi sistema, arilmetoksi, dėl visų šių priežasčių atrodo, kad tai yra naudingas kandidatas, o paskutiniai du deskriptoriai yra priežastys, dėl kurių jis gali būti ypač įdomus
Taigi, kodėl mano pranešimas yra geresnis
Ne, aš nepateiksiu detalių, tokių kaip temperatūra ir laikas, visa tai yra ORIGINALINIS popiežius Peachy.
Ne, jei galite gauti DCM benzeno ir t. t. ir t. t. Aš jums nepasakysiu tinkamo tirpiklio, kurį reikia naudoti, nes viskas yra USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, čia avilys ir kt... turės visus atsakymus.
Ir ne, aš neapskaičiuosiu jūsų molių. Ir jei dar 1 žmogus, kuris klausia manęs konkrečių laiko ir t. t..
Jie bus ignoruojami viskas yra gerai dokumentuota
Dar kartą visiems 1 kartą
Notdrugs
Prieš kurį laiką girdėjau, kad kai kurios laboratorijos naudojo naprokseną (kaip NVNU) kaip enantiopure rūgštį. Tačiau man nepavyko rasti jokios informacijos apie šį metodą, todėl tikrai negaliu tvirtai pasakyti
Aš ieškau...
u/Notdrugs
Notdrugs
- prieš 13 dienų - Redaguota prieš 13 dienų
Tai tikrai įdomu! Matau, kaip tie įspėjimai palengvina komercinę gamybą. Ne per dažnai gauname "masinės gamybos detales", nubrėžtas pagrindinėje instrukcijoje, todėl ačiū už tai.
vėl teorija L VICKS į D metą. Ar tai ĮMANOMA, taip. Ar gali tai padaryti kas nors, kas nėra sukūręs mdma kelio, kuris nėra gerai dokumentuotas, taip. Ar gali kas nors, kas klausia, ar gali naudoti 40 % etanolį , DSMO vs DCM ir t. t., ir t. t., jie nėra pasirengę
Ar galima pagaminti MDA / MDMA iš kavos / kofeino rūgšties ar pan... taip. Ar 12 proc. ydų ir sąnaudų santykis atrodo perspektyvus, kai piperonalo akatatas ar kiti analogai yra centai už $ ir galima pagaminti piperonalą 1-2 etapais, o iš jo safrolą ar izosafrolą... Tai, kad galite, nereiškia, kad gauti 10 g "Vicks" inhaliatorių bus "ekonomiškai efektyvu".
Galbūt teks kasti visiems, kurie skaito, bet visiems, turintiems supratimą apie ts2, kad pasigamintumėte SAVO prekursorių arba prekursorių, tai turi prasmę. Jei laikytumėtės jo kaip žemėlapio ir kompaso, o ne recepto
Nors visi nori, kad jos būtų A+B + skystis + šiluma padarykite cheminę medžiagą X ir ji veikia 0-80-95% laiko.
Yra laikas, kai bandote pagaminti pyragą, bet pagaminti duoną.
Pavyzdžiui, pridedate 1 anglies dioksido per daug ir t. t. ir t. t. Rekristalizavimas ir polimorfizmo ar atskirų entiomenų atskyrimas yra menas savaime.
Deja, mano medžiaga yra NOVEL MDMA ir MDP2P gamyba ir mažiau chiralinė rezuliacija, bet aš galiu skaityti popiežių peachy pakankamai, kad galėčiau stovėti su 99 % palaikymu ir jei kas nors nori išmušti skyles, tebūnie. Ir aš kalbėsiu, bet prašau ne ką tirpiklio klausimai ar skaičiavimai mols viskas yra paskelbta anksčiau ir tai yra def perspektyvi