Sveiki, ar galėčiau gauti prieigą prie RC skyriaus? Esu chemijos techninis asistentas, turintis organinės ir neorganinės analitinės chemijos žinių. Man patinka meistrauti su molekulėmis ir svarstyti apie galimas naujas medžiagas, ieškoti būdų, kaip jas modifikuoti taip, kad joms nebebūtų taikomi dabartiniai teisiniai reglamentai, arba ieškoti analogų, kurie potencialiai galėtų būti veiksmingi tiek esamose, tiek visiškai naujose cheminių medžiagų grupėse. Esu autistas ir dažnai visą dieną praleidžiu pasinėręs į šiuos "ypatingus interesus", nes jie yra svarbi mano gyvenimo dalis. Turiu daugybę idėjų, kurias mielai su jumis visais aptarsiu, ir beveik kasdien sugalvoju naujų ir įdomių koncepcijų. Deja, visų jų įgyvendinti negaliu, tačiau jos ir toliau žavi mano susidomėjimą (kurį norėčiau laikyti privačiu). Neturiu reikiamų lėšų, kad galėčiau įsigyti prieigą prie šios srities, nes vis dar mokausi, tačiau tikiu, kad mano idėjos galėtų būti tikra paspirtis šiai bendruomenei. Prašau suteikti man galimybę pasikeisti idėjomis apie šias medžiagas. Man labai įdomu išgirsti jūsų mintis apie mano idėjas ir sužinoti, ar tarp jų gali būti tikrų perliukų.