Tiesiog ieškau įvairių receptų, esu gaminęs DMT iš mimozos hostilis ir metamfetaminą vieno puodo metodu. Buvęs heroino Ir fentanilio vartotojas Turiu 2 mėnesius švarus nuo opioidų ir 20 metų priklausomybės nuo opioidų. Šiuo metu tik greičio vartojimas ir piktžolės ir kartais benzo. Jei anksčiau buvote priklausomas nuo fentanilio, tada žinote, kad greitis yra kaip vynas, o fentanilis yra fucking moonshine su absento priemaišomis. Jei niekada nevartojote opiatų, prašau, nevartokite jūs, vaikinai, iš tikrųjų. JIS ĮSIURBS JUS PIRMĄ KARTĄ, KAI PAVARTOJATE, JEI JUMS PATINKA DOWNERS!!!!! NESVARSTYKITE MINTIES APIE OPIATUS. Visa kita, gerai šūdas alkoholis yra blogiausias narkotikas, mano nuomone, tikriausiai susietas su fentaniliu/heroinu. Visa kita saikingai jums bus gerai. Aš 19 girtas viešose vietose, aš perdozavau heroino 0 kartų ir aš perdozavau fentanilio 10+ kartų. Jei vartojate fentanilį ir sakote, kad buvote kaip aš, nes bandžiau mesti apie metus. Taigi maždaug kartą per mėnesį aš mesti apie pusantros dienos ir negalėjo susidoroti su juo ir tada imtis vieną smūgį ir perdozuoti. Aš esu 6,0 230lbs rūkyti fentanilio visą dieną kasdien 3 metus tiesiai dalykas yra tai, kad tai ne kaip heroinas, nes jūsų fento tolerancija smarkiai sumažės net po to, kai nenaudojate 1 dieną, ir, kaip sakiau, aš sąžiningai perdozavau šį tikslų būdą prob 5 ar 6 kartus. Kasdienis vartojimas buvo bongas ir nektaro kolekcionieriaus greitis ir fentanilis, aš juos sumaišydavau kartu ant folijos, ji pasidaro violetinė, jei juos sumaišysite ant folijos. Bet aš vedęs ir aš vis dar dirbu (ką jie vadina veikiančiu narkomanu) vienintelė priežastis, dėl kurios aš veikiau, buvo palaikyti savo įprotį vartoti narkotikus. Bet kokiu atveju norėčiau būti įtrauktas į bet kokį mano vyrukai man 37 metai ir gyvenu Orange County CA, Garden Grove ir taip, kad tai yra vieta, iš kur yra didžiausia grupė kada nors yra iš. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel