Esmu ļoti priecīgs, ka uztriecos uz šo pavedienu. Liels paldies par dalīšanos! Es visur meklēju tieši to, ko jūs sniedzāt, kas būtībā ir tikai saraksts ar to, kas šīs lietas "patiesībā" ir. Ar
An AI palīdzību man izdevās izveidot pievienoto tabulu, kurā uzskaitīti visi diega sākumā uzskaitītie reaģenti.
No AI:
Slejā "stiprums" ir balstīts uz subjektīviem ziņojumiem, un tas var atšķirties atkarībā no individuālajām reakcijām un devām. Izdevumu ailē ir norādītas to reaģentu izmaksas, kas nepieciešami savienojuma sintēzei.Slejā "Tīrība" ir norādīts, cik tuvu savienojums ir faktiskajam mefedronam tīrības ziņā.
Joprojām ir grūtības pierunāt AI sniegt skaidrākus katra savienojuma aprakstus, bet tas, kā tas ir tagad, man šķiet diezgan noderīgi. Taču tas man radīja jautājumus: Kāpēc hlormetkatinons ir uzskaitīts kā "visaugstākās" tīrības pakāpes, ar viszemākajām izmaksām, bet "vāja" iedarbība? Tas pats ar N-cikloheksilmetilonu? (izņemot izmaksas)
@BevItUp "Turklāt šķiet, ka visi pārdevēji ir ES. Šķiet, ka tas ir produkts, ar kuru kāds varētu ātri kļūt bagāts ASV. Īpaši, ja viņi izgatavotu kvalitatīvu produktu, lai cilvēki zinātu, kādam tam jābūt..."
Nevar piekrist jums vairāk!!! Tik daudz cilvēku šeit lūdz īstu piedāvājumu, un es grasos viņiem to sniegt. Bet spēcīga... Ne vājš? lol?
Es patiešām novērtēju visu jūsu ieskatu arī
@Gordon Ramsay!