Es būtībā esmu tādā pašā situācijā kā OP, tikai iv izmēģināju ketona katalīzi no triptofāna līdz triptamīnam, izmantojot cikloheksanonu.
Iv mēģināja to darīt trīs reizes saskaņā ar literatūru par rodiju, un divas reizes triptofāns pat neizšķīda, tas viss kļuva tumši brūns (šķīdinātājs), un putekļi (kas, es pieņemu, bija nepārvērstais triptofāns) bija dzelteni.
Otrajā reizē es nodomāju, ka jāgudra, un pievienoju daudz vairāk cikloheksanona, un triptofāns izšķīda.
Tad sajaucu to ar DCM vai metilēnhlorīdu, un tagad man jāpērk soda vai soda bikarbonāts, lai to nomazgātu.
Pēc tam es novērošu, kas notiks - iespējams, man vajadzēs to ievietot saldētavā, lai izskalotu triptamīnu, ja tāds tur patiešām ir!
Attiecībā uz dzelteno gļotu, es darīju to pašu. Es to ekstrahēju ar DCM un pēc tam izmazgāju - mani attur tas, ka kolbas dibenā tā nekad nav pārstājusi būt pulvera veidā. Tā izlaida daudz burbuļu, bet tas notiek, kad tā refluksējas.
Es teiktu, ka arī man, kā pilnīgam iesācējam, šo reakciju ir diezgan grūti pareizi izspraust.
Es arī mēģināju izmantot piparmētru vai piparmētru konversijas metodi, bet bez panākumiem.
Tbh, es tagad tikai domāju izmantot cikloheksanonu citai reakcijai ar kādu vielu, kas iegūta un izgatavota no pipariem. Mani pārsteidza, cik viegli tas izskatās.
Man gribētos, lai kāds vienkārši pareizi uzrakstītu sintēzes (ja vien tas nav tikai man).
Man vajag mazliet vairāk izpētīt TLC - man ir silīcija dioksīda plāksnītes un mazas stikla mēģenītes tam.
Domāju, ka YouTube ir vajadzīgs, lai attīrītu man pieejamo melno piparu ekstraktu līdz piperīnam un pēc tam līdz piperidīnam.
No turienes es ZINU, ka cikloheksanons var būt ļoti noderīgs PCC ražošanai.
Atkārtoju, es negrasos palielināt vai pārdot - tie laiki jau sen ir pagājuši. Savu pārdošanas posmu es paveicu, un tagad es palieku pie sevis.
Es domāju, ka pat ja es varu pārvērst gramu triptofāna triptamīnā - man tas ir tā vērts.
Būtībā esmu atvēlējis sev gadu, lai ražotu DMT, DET, DPT, nevis vienkārši ekstrahētu sakņu mizu, ja izdotos to izdomāt, es varētu sev uz mūžu saražot pietiekami daudz DMT...