Tieši tā, saskaņā ar manu 7-8 gadu pieredzi karalis bija 5F-SGT-151. Super sarežģīta sintēze. 5F-ADB un 5F-MDMB-2201 bija nedaudz zemāki, bet joprojām super spēcīgi. Un no pēdējā gada tirgū nonākušajiem noīdiem 6cl-adb-a ir visspēcīgākais, un tad 5cl-adb-a. Tomēr tie abi nav tādi kā karalis 5F-SGT-151 (5F-CUMYL-PEGACLONE). Tradicionālajam 10 gadus smēķējošajam nūju smēķētājam šī ADB-Butinaca, ko tagad visi pārdod, ir ļoti viegla un ar zemu iedarbību, un viņš pēc tās neatgriezīsies, kā tas būtu jādara pēc 6cl-adb-a. Jums ir nepieciešams dubultot butinacas daudzumu, lai iegūtu pusi no 6cl-adb-a iedarbības. Pašlaik mēs cenšamies atrast šo prekursoru cas. 1971007-89-2 - IUPAC - Metil(S)-2-(1H-indazol-3-karboksamido)-3,3-dimetilbutanoāts, lai izmēģinātu pašreizējo tur lasīto recepti , vai nu ar 1-bromo-5-pentēnu (iespējams, rezultāts būs 5cl-adb-a), vai ar 1-bromo-5-fluoropentānu (iespējams, rezultāts būs kaut kas stiprāks). Visas sastāvdaļas atrodam vietējā tirgū (ES), bet kaut kāda iemesla dēļ, kamēr pat fluoropentānam ir normāla cena (dārgs kā molekula, bet normāla, es domāju, ka tas ir "taukains šķidrums"), pentēns ir ļoti dārgs. Mēs tikko atkal tikām apkrāpti par iepriekš aprakstīto prekursoru. Un, kamēr mēs pasūtījām dažus materiālus vietējā tirgū, mēs atkal sākām meklēt prekursoru. Un atvainojiet, ja es pārkāpju noteikumus par "avotu iegūšanu" , bet es esmu tik neapmierināta...