- Reaction score
- 25
Ar ko es varētu aizstāt pirolidīnu?
- Reaction score
- 166
Metilamīns. Jūs saņemsiet arī labu produktu.
↑View previous replies…
Protams, ka tas nav taisnība. Prekursori dažās ES daļās var tikt uzskatīti par legāliem, bet tie ir tie reģioni ES vidienē, kur par šo "legālo" ķimikāliju pasūtīšanu var saņemt 9 gadus cietumā tikai par to, ka tās pasūtāt.
Neuztraucieties, ja jums būs vajadzīga kāda rīcība, viņi iebruks jūsu mājās, iemetīs jūs uz grīdas un saslēgs rokudzelžos. Patiesībā viņi to dara par daudz mazāk smagiem noziegumiem, piemēram, par dzirnaviņu nēsāšanu.
Neuztraucieties, ja jums būs vajadzīga kāda rīcība, viņi iebruks jūsu mājās, iemetīs jūs uz grīdas un saslēgs rokudzelžos. Patiesībā viņi to dara par daudz mazāk smagiem noziegumiem, piemēram, par dzirnaviņu nēsāšanu.
Protams, nav nekādu argumentu: "Ķīmiskā viela1 nav minēta kā nelegāla." Ar to vien, ka to var izmantot nelegālas narkotikas ražošanai, ir viegli pietiekami, lai saņemtu pilnu teikumu. Labā vietne par to ir: Kad cilvēki jūs noķers, jums būs daudz sliktāks liktenis.
Es dzirdēju, ka citviet pasaulē, piemēram, Teksasā, ir apmēram tāpat. Tāpēc šī nevērība šeit nav saprotama.
Es dzirdēju, ka citviet pasaulē, piemēram, Teksasā, ir apmēram tāpat. Tāpēc šī nevērība šeit nav saprotama.