Man ir problēmas ar PMK all/hg reducēšanu, man ir palicis liels daudzums nereaģējuša alumīnija pēc 240 g ketona rxn. Trauks uzkarsējās pats no sevis ar refluksu līdz aptuveni 65c un 90 min laikā nokritās līdz 40c. Pēc tam tika pielikts karstums, lai uz 3-4 stundām paaugstinātu temperatūru līdz 50-60 °C.
Tika izmantoti pīrāgi, kas sagriezti 1 cm mazās strēmelēs, un 10 % lieko daudzumu pievienoja osmija pierakstam. Pēc bazifikācijas ai tika samazināts. Tad preces ekstrahēja ar toluolu un mazgāja ar naoh šķīdumu. Es ceru uz vismaz 100 g ražu. Ja nē, tad es esmu fucked un man būs ietaupīt vēl naudu par citu rxn un vienkārši izmanto foliju, lai tā tiek apēsta.
Es atceros, ka tur bija varbūt 50% ai atlikums. Tas bija 100% alumīnija vienreizlietojamās cepamās pannas. Es gaidīju apmēram 45-60mins amalgamation sākt un tikai daži gabaliņi bija peldošas, Es pieņēmu, jo tā biezāka ai..bet tur bija burbuļošana notiek šķīdums bija sudrabains izskats.. Šķita, ka tas ir gatavs. Un rxn uzkarsējās līdz 65c pats, tāpēc esmu pārliecināts, ka tas bija gatavs... varbūt man vienkārši ir jāgāzē un jāredz yeild... man ir sajūta, ka tas būs slikti lol. D
vai osmijs jau pievieno papildus alumīniju? Varbūt es pievienoju lieko uz lieko lol. Jebkurā gadījumā es domāju, ka bieza folija būtu OK 200-300 g samazināšanai. Žēl, ka es to neapzinājos un nepaliku pie folijas uz šiem lielākiem rxns... bet tā es mācos. Ja reakcija ar Al pannām būtu sasniegusi 65c, tad ar foliju tā varētu būt pārāk eksotermiska, vai ne? Tātad mana Al biezums varētu būt uz vietas, un varbūt man ir jāļauj amalgamēt ilgāk, līdz visi gabali peld? man šķita, ka tas notiek un eksotermiska reakcija sākās.
Ja ir bijis izšķērdēt diezgan daudz materiālu un laika, mēģinot mērogu, un katru reizi es esmu spēlējas apkārt ar biezāku Al, kad es domāju, ka man vajadzētu pieturēties pie varbūt biezāka folija, tādā veidā tas viss tiek patērēts un temps var iet līdz pat 75c, bet var atdzesēt to, lai saglabātu zem 70 nav problēmu. Ja es zināju par NMF maršrutu pirms sagatavošanās osmija maršrutam, tad es būtu, izmantojot NMF, un es domāju, ka man būtu mazāk problēmu.
Es ziņošu atpakaļ ar yeild par pīrāga panna palaist.