Šī reakcija man darbojas diezgan labi, man izdevās veikt dažus testus ar 20 gramiem biezā 7 litru HDPE mucā, un efektivitāte sasniedza aptuveni 60 % vai vairāk pēc žāvēšanas zemā temperatūrā sausinātājā. dažās partijās nedaudz pārskābeja, bet kopumā tā ir ļoti jauka balta viela, kas pēc pareizas žāvēšanas veido graudus, kas ar vidēju spiedienu pārvēršas pulverī.
Tomēr man ir divi jautājumi.
mans dzīvsudraba nitrāts kļūst dzeltens, kad tas pieskaras ūdenim, dzīvsudrabs ir tīri balts, pirms to pievieno alumīnija/ūdens maisījumam, bet, tiklīdz to pievieno ūdenim, tas kļūst dzeltens, un pēc nostādināšanas ūdenī/alumīnija maisījumā tas pat kļūst gandrīz sarkanīgi oranžs. šie gabaliņi, šķiet, tikai slikti šķīst ūdenī, jo man ir jāizskalo vismaz 3-4 reizes, lai atbrīvotos no katra neliela daudzuma. mans dzīvsudraba metāls nāk no noliektiem slēdžiem, kas liek man domāt, ka tas varētu būt piesārņots ar citu metālu pēdas?
Otrkārt, manas bažas rada tas, ka mans P2NP nešķīst IPA/ etiķskābes maisījumā, ņemot vērā, ka 10 g P2NP ir 100 ml izopropila un 50 ml ledus etiķskābes. mana etiķskābe ir tikai 80 %. man vajag aptuveni 120-130 ml IPA un, iespējams, 70 ml etiķskābes, lai izšķīdinātu ep2np, citādi man šķīdumā virpuļo dzelteni kristāli.
Vai tās ir 80% etiķskābes sekas?