Nevaru rediģēt savu ziņu, bet, ja 10 ml brīvbāzes amfetamīna nepieciešams 7,743 g tīra H3PO4, tad ar 85% šķīdumu ņemam (7,743*100)/85 = 9,109 g 85% H3PO4.
Fosforskābes blīvums ir 1,6845 g/cm3 , tad nepieciešams 5,40 ml ?
Vai arī es esmu pilnīgi ārpus?
paturiet prātā, ka procedūrā šķīdinātājs tiek iztvaicēts, lai atstātu tikai brīvo bāzi, kas savukārt tiek dilutēta ar acetonu, ja jūs vienkārši ekstrahējat ar nepolāru vielu, neiztvaicējot dilutāciju, tas varētu nebūt labākā ideja.
Tad, ja es atsākšu,
Man jāsajauc fosforskābe ar acetonu proporcijā 1:10, un es nemeklēju, lai sasniegtu Ph 6, bet es pievienoju visu maisījumu un maisot iegūstu fosfāta amfetamīnu ?
Sveiki! Es tikko iegādājos sērskābi un slāpekļskābi no Aurelio. Sākumā viņi pieprasīja komercdarbību apliecinošu dokumentu, un es viņam nosūtīju pdf, kurā norādīju, ka esmu neatkarīgs pētnieks. Un tas ir viss. Es samaksāju, izmantojot Paypal, un nākamajā dienā mans pasūtījums tika piegādāts ar izsekošanas numuru. Tas ieradās pēc 6 dienām.
Vai amfetamīna brīvā bāze ir tāda pati kā ampetaminoils ( a-eļļa ), ko es varu iegādāties internetā, un vai tas nozīmē, ka es varu veikt tos pašus soļus kā video (Sinteze no P2NP, izmantojot Al/Hg)?
ar (a-eļļu), ja es pievienojos 7:24 minūtē?
Tas, kas tiek pārdots tiešsaistē, būtībā ir amfetamīns, kas ir nelegāls un atšķaidīts ar šķīdinātājiem. Brīva amīna daudzums ir vienāds ar amf sāls daudzumu. jūs varat izgatavot sulfāta, hidrohlorīda vai fosfāta sāli, un jūs redzēsiet, cik maz jūs patiesībā esat izgatavojis.