Sveiki, lieliski uzrakstīt!
So manny respect for u guys bringing this up/ veltīt laiku, lai dalītos ar mums!
Bet 1 lieta mani satrauc.
Šis forums mani iemācīja, ka amfetamīnam jābūt baltam, citas krāsas ir (kļūdainas), kas saistītas ar sintēzi, prekursoru/indes atliekas...
Es zinu, ka tā parasti ir nelielas krāsas izmaiņas galaproduktā, bet jūsu galaprodukts ir tikai pilnīga dzeltena/oranža krāsa ?
Kas ar to ir?
So manny respect for u guys bringing this up/ veltīt laiku, lai dalītos ar mums!
Bet 1 lieta mani satrauc.
Šis forums mani iemācīja, ka amfetamīnam jābūt baltam, citas krāsas ir (kļūdainas), kas saistītas ar sintēzi, prekursoru/indes atliekas...
Es zinu, ka tā parasti ir nelielas krāsas izmaiņas galaproduktā, bet jūsu galaprodukts ir tikai pilnīga dzeltena/oranža krāsa ?
Kas ar to ir?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Sveiki, alterego!
Jā, tas, ka tīram amfetamīnam ir balta krāsa.
Amfetamīna dzeltenā krāsa ir tieši tā oksidēšanās dēļ.
Piemēram, šķīdinātāja iztvaikošanas laikā tā viršanas laikā un uzglabāšanas laikā, pakļaujot to gaisa iedarbībai.
Turklāt dzelteno krāsu var saistīt ar dzelzs sāļu un nātrija sulfāta piemaisījumiem.
Turpmākajos pētījumos mēs turpināsim pētījumus un publicēsim jaunus pētījumu datus.
Jā, tas, ka tīram amfetamīnam ir balta krāsa.
Amfetamīna dzeltenā krāsa ir tieši tā oksidēšanās dēļ.
Piemēram, šķīdinātāja iztvaikošanas laikā tā viršanas laikā un uzglabāšanas laikā, pakļaujot to gaisa iedarbībai.
Turklāt dzelteno krāsu var saistīt ar dzelzs sāļu un nātrija sulfāta piemaisījumiem.
Turpmākajos pētījumos mēs turpināsim pētījumus un publicēsim jaunus pētījumu datus.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Vai jūsu minētajā videomateriālā ir reducēšana ar nātrija borohidrīdu? Man ir milzīgas problēmas ar šo sintēzi.... vai varat palīdzēt? Man tas ir izdevies vienu reizi, bet visas pārējās bija neveiksmes. Esmu to darījis pietiekami daudz reižu, lai noteikti varētu detalizēti atbildēt, ko es daru, tāpēc jūs, iespējams, varētu diezgan ātri palīdzēt... paldies...