Šorīt es biju mazliet sarūgtināts, tā allot spiediens, kad priekšnieks mani piespiež tik ātri mērogot, īsti nepārdomājot lietas Es esmu ķīmiķis un es neievietoju savu pmk šajās reakcijās, īsti netērējot laiku, lai par to padomātu.. Es pavadītu aptuveni nedēļu, lai izpētītu savus skaitļus, veiktu vairāk pētījumu utt.
1,1 kg reakcijas gāja labi, bet tas bija tūlītējs mērogā līdz 1,1 kg x 3 uzreiz... un maisītāji neizdodas pa kreisi un pa labi tas nebija forši... Es nodomāju parādīt viņiem proceess un ražot smalku produktu, lai parādītu pirkt viņi beidzās dempinga tonnas pārtikas krāsvielu tajā un sabojāja to, un man nācās tālāk attīrīt un ražot gatavu produktu, bet mērogošanas un darot lielākas reakcijas tā kaitinošas man bija cerot parādīt viņiem, un tad viņi var palīdzēt man mērogot un tikt galā ar avotu, bet tas viss atkarīgs no manis, tā w.e un man ir samaksāts centu, bet es saprotu, ka viņi ieguldīja $ un dod man iespēju mācīties un nopelnīt $, bet tam ir jābūt komandas centieniem, man ir tikai asistents bez ķīmijas pieredzes, un viņi vēlas, lai es ar šo reaktoru saražotu un apstrādātu 50 kg, tas nešķiet neiespējami, tikai dažas veiksmīgas reakcijas un sagatavošanas darbi.. Vienkārši kaitinošas, jo man pat nav laboratorijas iekārtojums pilnībā un manas ķimikālijas uz rokas, viņi domā par pirkt, piemēram, 9 krūzes meoh uz reakciju nav mans kinda lieta lol