- Reaction score
- 8
Būtu jauki, ja jūs varētu izveidot šādu spēli štatos
- Reaction score
- 7
Valstīs nekas jauns, bērni izmanto IG un TG, Venmo un dažas citas lietotnes atviegloja kriptovalūtu tirdzniecību, un ikviens, kas jaunāks par 25 gadiem, joprojām jūtas nepieskarams, ja vēl nav pieķerts, tāpēc tas patiesībā nogalina darknet tirgus ar tradicionālo eskravu, kas tiek izvietots kā slēpts pakalpojums ātri godīgi, ja kāds nav pamanījis. piemēram, es aizgāju no 10 000 dolāru nedēļā pirms četriem gadiem līdz 2 000 dolāru nedēļā. Tas joprojām ir vērts būt darknet tirgus veikala klātbūtni, tomēr tas ir ļoti izdevīgi, lai būtu IG / TG klātbūtni arī, īpaši ar dead drop funkcijas. Es atceros, ka izmantoju dažas aplikācijas: Radiate, Wisper, lai nopirktu kokaīnu Lasvegasā kā mirušo pilienu. Abas reizes bija veiksmīgas. Protams, tikai skaidras naudas darījumi, tas bija pirms vairāk nekā 4 gadiem Lasvegasā. Vienā darījumā satikāmies Freemontā, bet otrā - parkā netālu no Vegasas striptīza. Abas bija uguns kvalitātes kokaīns par godīgām cenām. Es pat neesmu pārbaudījis, vai šīs aplikācijas joprojām pastāv lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
IG tik daudz reižu mani apkrāpa, ka es sāku mēģināt pats gatavot savas zāles. Jau 11 mēnešus esmu bez narkotikām. ; )