- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Es iegādājos no šeit atrasta piegādātāja 5 kg BK4 (2b4m), un ar kāda pieredzējuša cilvēka palīdzību mēs noskaidrojām iemeslu, kāpēc manas sintēzes nedarbojas, jo BK4 satur 4-metilpropihenonu. Man nācās mēģināt mazgāt ar verdošu ūdeni, lai noņemtu 4-metilpropihenona slāni, kad tas veidojas eļļas veidā. Es mēģināju iztīrīt apmēram 150 g BK4 un noņēmu vairāk nekā 15 ml 4-metilpropihenona, un tad es domāju, ka tas ir tīrs, bet mana sintēze joprojām nav pareiza. Es pievienoju fotoattēlu, kurā es tīru ar karstu ūdeni, un jūs varat redzēt 4-metilpropihenonu virsū.
Kad pievienoju skābi, sintēze kļūst tumša, gandrīz melna. Skatīt pievienoto foto, tumšais šķidrums ir pēc tam, kad maisījumam pievienoju skābi, tas kļūst tumšs, jo tajā ir 4-metilpropihenons. Tas ir tāpēc, ka tas satur 4-metilpropihenonu, mpf to izraisa.
Tas man ir ne tikai izmaksājis daudz naudas, bet arī esmu izlietojis tik daudz BK4, un viss ir aizgājis zudumā. Ne tikai laiks, kas man bija nepieciešams, lai veiktu visu šo sintēzi. Vai mēs varam to atrisināt, lūdzu, es nevaru atļauties zaudēt tik daudz laika un naudas.
Kad pievienoju skābi, sintēze kļūst tumša, gandrīz melna. Skatīt pievienoto foto, tumšais šķidrums ir pēc tam, kad maisījumam pievienoju skābi, tas kļūst tumšs, jo tajā ir 4-metilpropihenons. Tas ir tāpēc, ka tas satur 4-metilpropihenonu, mpf to izraisa.
Tas man ir ne tikai izmaksājis daudz naudas, bet arī esmu izlietojis tik daudz BK4, un viss ir aizgājis zudumā. Ne tikai laiks, kas man bija nepieciešams, lai veiktu visu šo sintēzi. Vai mēs varam to atrisināt, lūdzu, es nevaru atļauties zaudēt tik daudz laika un naudas.