HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Aprakstiet izmantoto sintēzes paņēmienu.
Kas ir piegādātājs?
Pēc izskata BK4 pulveris izskatās tīrs. Un maziem metilpropiofenona daudzumiem nevajadzētu radīt šādus rezultātus.
Kas ir piegādātājs?
Pēc izskata BK4 pulveris izskatās tīrs. Un maziem metilpropiofenona daudzumiem nevajadzētu radīt šādus rezultātus.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Es ar viņu pārbaudīju. Standarta 50 g bk4+350 dcm+metilamīns 40% 100 ml, 2 stundas sajaukts, kontroles temperatūra 30 grādi.
Viņā 100 gr bk4 ir apmēram 15 ml metilpropiofenona, tas nav labi. Un mazgāšana karstā ūdenī nepalīdzēja, varbūt palīdz atkārtota kristalizācija.
Viņā 100 gr bk4 ir apmēram 15 ml metilpropiofenona, tas nav labi. Un mazgāšana karstā ūdenī nepalīdzēja, varbūt palīdz atkārtota kristalizācija.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Jūs mani satraucāt. Metilamīns izskalots kvalitatīvi, skābes lietots mazāk nekā puse no teorētiski nepieciešamā daudzuma, skābe pievienota ļoti lēni, ar acetonu sanāk zils sūds (viņš jau rakstīja ar foto citā ierakstā). Ja ņem bk4 un kausē, tad tas kūst aptuveni 56-60 grādu temperatūrā, bet autoram nav tehnisko iespēju paraugu kausēt kapilārā, kā tas būtu jādara. Bet mēs visi lieliski zinām, ka bk4 kausējumam ūdenī vajadzētu nogrimt (atmiņai 1,4 g/ml), jo tā blīvums ir daudz lielāks nekā ūdens (1 g/ml), bet MP blīvums ir 0,991 g/ml.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
Tas ir nepatiess. Produktu var piesārņot ar vielām ar augstāku mp. Kā jūs domājat, šajā gadījumā tas ir 4-metilpropiofenons. Tādējādi bk4 mp ir jāpalielinās.
Es neko nezinu par šo produktu. Kā es saprotu, arī jūs. Jums ir tikai pieņēmumi. Es gribētu turpināt šo diskusiju ar tēmas autoru.
Es neko nezinu par šo produktu. Kā es saprotu, arī jūs. Jums ir tikai pieņēmumi. Es gribētu turpināt šo diskusiju ar tēmas autoru.
Last edited: