Visi šeit sūrojas uz cilvēkiem, kas to sintezē. Pasaulē, kurā mēs dzīvojam, ir ļaunums, un mums nevajadzētu nosodīt cilvēkus, kas to lieto, NE arī cilvēkus, kas to ražo. Neaizmirstiet, ka vienīgais iemesls, kāpēc lielie noziedzīgie sindikāti vispār var pārdot šo savienojumu, ir tas, ka stulbie noteikumi, kurus mēs ievērojam, padarīja to vispār iespējamu. Fentanilam ir medicīnisks pielietojums, un, ja tas tiek izrakstīts un lietots pareizi, tas var palīdzēt cilvēkiem. Mēs neienīstam farmācijas uzņēmumus par tā ražošanu, tad kāpēc gan ienīst slepenos ķīmiķus par to, ka viņi dara to pašu.
Es nelietoju fentanilu, bet es nenosodu cilvēkus, kas to lieto vai ražo. Tas ne ar ko neatšķiras no citām narkotikām, ko lieto lielākā daļa cilvēku. Protams, tas nogalina ātrāk, bet tas nav attaisnojums citu narkotiku lietošanai. Cilvēki vienmēr saka: "Jā, es lietoju metamfetamīnu, bet es nekad nelietotu kaut ko tādu kā LSD vai fentanilu. Tie ir īsts ļaunums." Neesiet muļķi, pārstājiet attaisnot savu ieradumu. Pārstājiet padarīt to, ko jūs darāt, pieņemamu kaut kā cita dēļ. Pieņemiet, ka tas, ko jūs darāt, ir jūsu izvēle, tāpat kā tā ir cilvēkiem, kuri lieto vai ražo fentanilu.