jā, es saprotu, bet es domāju, ka es post kā bildes varbūt tā ir droša vai drošāka tan normālu web, tāpēc es biju jautājums, wy darkweb mājas lapā, ja ir normāla versija.. tikai brīnījos, man patīk šī mājas lapa ļoti labi. bet nākotnē es gribu pasūtīt to, ko es gribu, es devos uz šo holandiešu cietumā nav daudz problēmu, bet tagad es esmu atlaists, un ka kuce no worksuplyer nemaksā man un es nevaru lūgt palīdzību, jo es strādāju tur uz papīra. Es to saku tāpēc, ka es gribu pārdot varbūt produktu, kas ir par tīrību un minimālu kaitējumu organismam es pārdevu kokaīna bāzi koksu un netīro ātrumu un ko ne. es biju arestēts! bet tagad es esmu bez naudas! mans ietaupījums es devu savam mazajam brālim, bet tagad viņš to nav.. tāpēc varbūt es grasos pārdot amfetamīnu un legālos medikamentus, jo tos es varu dabūt. bet ne braukāt apkārt... viņi man prasa pārāk daudz, ja es varu parādīt, kas man ir manā mašīnā..... kā darkweb varbūt man to vajag izmēģināt (amfetamīna fosfāts)..... atvainojiet par surogātpastu.