BB forumu atklāju pirms 3 dienām, pateicoties Black Pyramid market un viņu ļoti draudzīgajam atbalstam, kuram pievienojos apmēram pirms mēneša.
Pirmkārt: paldies jums abiem par to, ka ienesāt svaigumu šajā jomā, kas ir darknet.
Otrkārt, un ne pēdējais, kad lielākā daļa cilvēku vēlas, lai saglabātu to vienkārši ( un neglīts lielāko daļu laika ), jo slikta kodēšanas vai dizaina palodzes vai vienkārši tāpēc, ka viņi vienkārši ir pārāk slinki, lai undettake nepieciešamo modernizāciju, šie puiši dubultot pūles, un uzminēt, ko: tas parāda ! visos aspektos!
Liels paldies Heinsenbergam un Amenhotepam par lielisko darbu.
Ciktāl es varēju izmēģināt ( man kopumā ir 8 izpildīti pasūtījumi ), tirgus ir pārāk ātrs, bildes, meklēšana, profils, biedru un produktu lapa ielādējas kā nebijušā laikā.
Man ļoti patīk arī izrakstīšanās sistēma un dinamiskums, neizmantojot Java. Tas ir lieliski.
Arī dizains ir nevainojams ( labi, es piekrītu, es vienmēr esmu bijis liels Egytpian kultūras fans no savas puses... ).
Kad citi tirgus justies vecs un sava veida garlaicīgi un parasti vada viens un tas pats komanda atkal un atkal, jūs tiešām veica to, ko es saucu par uzliesmojumu šajā jomā, un es pieņemu, ka tagad tas ir tikai laika jautājums, kad jūs pull pienācīgas satiksmes, ja ne jau.
Es redzēju dažas liellopu gaļa šeit un tur ar citiem cilvēkiem, jūs varētu apgrūtināt ar savu pakalpojumu: Es saku, ignorēt tos, nedod sūdi un saglabāt to ar jauku darbu.