- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Es labprāt palīdzētu, bet apjoms ir tik liels, un pašas ASV ir tik lielas un daudzveidīgas. 50 štati praktiski ir 50 valstis. Aļaska pati par sevi būtu 18. valsts pēc lieluma. KALIFORNIJA pati par sevi būtu 5. lielākā ekonomika no visām valstīm! Teksasas ekonomika ir lielāka nekā Krievijas, Kanādas vai Francijas. Dea ir pasaules bailes nav absolūti nekāda galvenā nelegālo narkotiku reklāma. Pat neraugoties uz to, nelegālo narkotiku tirgus ASV ir novērtēts pat 750 miljardu dolāru vērtībā gadā. Narkotiku aprindas bieži vien ir etniskas un arī saspringtas. Lai nopirktu manu kokaīnu, man ir jāaicina melnādains vīrietis. Es sūtu meksikāņu izcelsmes amerikāni pēc metamfetamīna. Es nejokoju. pazīstu cilvēkus, bet ir absolūts noteikums, ka to nedrīkst pārdot baltajam cilvēkam. Kaukāzieši, kurus es pazīstu, ir mazi kartupeļi. Es nevaru uzlauzt narkotiku tirgu un iegūt šo informāciju. Es nevaru atrast grupas, kuras es nevaru pierunāt nevienu komentēt. Tad reiziniet to x 50.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
Es nezinu,rietumu piekrastē nav tik daudz tādu. Es te jau iepriekš rakstīju par to, ka dažādie reģioni noteikti atšķiras kultūras ziņā un tiem ir atšķirīgi uzskati vai nostāja attiecībā uz dažādām vielām. Tavs apraksts šķiet ļoti līdzīgs noteiktiem Vidējo rietumu apgabaliem vai austrumu piekrastei, protams. Rietumu piekraste ir atvērtāka, ellē, Vašingtonas štats pirms pāris gadiem dekriminalizēja visu narkotiku glabāšanu! Ir dīleri, kas reklamējas, un varbūt ne puse, bet tik un tā liela daļa, ņems kripto turpat uz ielas.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Es, protams, piekrītu. Rietumu piekraste tikpat labi varētu būt atšķirīga valsts no pārējās ASV daļas. Dekriminalizācijas un kaitējuma mazināšanas politikas ir daudz vairāk praksē. Es dzīvoju Vidusrietumos, un tiesībaizsardzības politika un taktika ir gluži arhaiska. Piemēram, ja jūs pieķer, pārdodot praktiski jebkuru Cns aktīvu vielu, jums draud desmit gadi cietumā, pat ja jūs nepārdodat nelegālas narkotikas. Jums ir tikai jātic, ka jūs to darījāt, un jūs esat vainīgs. Precīzāk sakot, viņiem tikai jāpanāk, lai jūs apgalvotu, ka uzskatāt, ka pārdodat narkotikas. Ja jūs pārdevāt L- metālu, kas nav nelegāls, viņiem nav pienākuma jums to pateikt. Viņi jūs aizsūtīs cietumā par bezrecepšu narkotiku pārdošanu, ja jūs nezināt, kā argumentēt šo jautājumu.