Tomēr jūs atkal uzdodat pamatotāko un vajadzīgāko jautājumu (tagad es nezinu precīzus datus no galvas un nesniegšu jums neprecīzu informāciju, bet esmu izglītojoši noskaņots pret jums un palīdzu jums iemācīties mācīties pašam). Ir diagramma, pēc kuras vadās katrs ķīmiķis attiecībā uz negatīvā spiediena (vakuuma) un temperatūras sakarību, jums tā jāmeklē pašam (apsolu, ka jums nebūs lielu grūtību to atrast). Galvenais ir pārbaudīt datus un panākt, lai vakuums būtu vismaz nedaudz zemāks par destilējamā savienojuma normālo (apkārtējās vides) b.p. (putu spoileris). Es iesaku arī Vogela praktiskās organiskās ķīmijas grāmatu, ko bez lielas meklēšanas var lejupielādēt .pdf formātā (tajā ir arī iepriekš minētā diagramma, un tajā ir izskaidrots gandrīz viss, kas jums jāzina par preparatīvo ķīmiju). Izlasot šo rokasgrāmatu, jūs kļūsiet daudz labāks profesionāls ķīmiķis. Es tikko devu jums vislabāko padomu, ko dodu ikvienam. Atcerieties, ka zināšanas, pie kurām strādājat, uz visiem laikiem piederēs jums.