Man ir jābūt godīgam, un man patīk būt skaidram.
Patiesība ir tāda, ka es neuzskatu par godīgu dalīties ar katru uzlabojumu, izmaiņu vai metodi par brīvu (ko es bieži esmu darījis labprāt).
Tas ir vienkārša un loģiska iemesla dēļ: katrs uzlabojums vai izmaiņa, vismaz manā gadījumā, nozīmē ievērojamu laika, naudas un pūļu ieguldījumu.
Es nedalos ar manis atrastām procedūrām vai dokumentiem (ko es novērtēju no tiem, kas to dara, un nekritizēju to, tieši otrādi).
Šajā gadījumā tas, ar ko tiek dalīts, ir smaga darba galarezultāts, un es uzskatu, ka, padarot to brīvi pieejamu ikvienam, šis darbs tiek devalvēts un izkropļots.
Privātā veidā es varētu dalīties informācijā ar tiem, kas man palīdzēja un palīdz, un ar cilvēkiem, kuri arī publicē dažus savus darbus, bet ne publiski.
Katrā ziņā neviens nevar teikt, ka neesmu atbildējis uz kādu jautājumu par manis publicētajām procedūrām gan privāti, gan publiski. Viena lieta neizslēdz otru.
Tāpat es teiktu, ka visas svarīgākās jeb pamatprocedūras ir publicētas forumā, un ikviens, kas vēlas, var tās veikt, neprasot neko citu. Patiesībā es pats esmu daudzas no tām veicis.
Kā vienmēr saku, tas ir mans personīgais viedoklis, un ikviens ir brīvi tiesīgs domāt citādi un bez problēmām darīt to, ko vēlas vai uzskata.
Pat domājot par vieglo un acīmredzamo domu, ka es esmu egoists un daru to tikai naudas/biznesa utt. dēļ, ja tāda būtu realitāte, es jums apliecinu, ka es jau sen būtu pārstājis to darīt.
Izmantojot situāciju, man ir izveidots tiešraides pamācību pakalpojums "soli pa solim", kurā es sniedzu visas detaļas, uzlabojumus utt. ;-) ;-) (it kā es to nedarītu, vai ne? hahahah)
un, starp citu, tā cena ir krietni zemāka par tās vērtību pazemes izmaksās Eiropā, vismaz, ja var atrast šādu pakalpojumu, kas, manuprāt, ir visgrūtāk.
Tagad, skatoties no malas, godīgi sakot, es būtu samaksājis gandrīz jebkuru cenu, lai man būtu piekļuve kaut kam tādam. Skaidrs, ka esmu daudz ko iemācījies, un to man neviens nevar atņemt. Tomēr viss laiks, pūles un nauda, ko es būtu ietaupījis, būtu gandrīz neaprēķināmi, es teiktu.
Mans viedoklis var patikt vairāk vai mazāk, taču tas ir pilnīgi konsekvents, sirsnīgs un veselā saprāta pilns. Turklāt es turpinu rakstīt, paust viedokli, sniegt padomus un atbildēt uz jautājumiem - tā nav problēma. Es domāju, ka tas ir labi saprasts. Personīgi es novērtēju visu, ko jūs darāt.