Jūs piedāvājāt "pastāvīga piegāde" kā variantu, bet (un, iespējams, tas ir tikai manas īpatnības attiecībā uz lietoto vārdu lietojumu) piemērotāka būtu frāze "pastāvīga piegāde", jo tā norāda uz vienotu pieejamību un kvalitāti.
Attiecībā uz "citi" es uzskatu, ka, ja vien tas nepārsniedz juridiskās robežas, par prioritāti būtu jānosaka pēc iespējas lielāka pārraudzība gan pār piegādātājiem, gan klientiem. Šo jautājumu minēja arī vairāki citi respondenti. Ieteikumi / kāda cilvēka apliecinājums ir labi, bet video kvalifikators (piem., lietotājvārds un datums, kas pierakstīts kopā ar administratora pieprasītu frāzi, kas parādīta videoklipā, kurā pieteikuma iesniedzējs lieto savu izvēlēto(-ās) narkotiku(-as). No pārdevēju puses - nulles tolerances politika attiecībā uz nepatiesiem/neprecīziem produktu aprakstiem. Turklāt, lai gan tas, visticamāk, lielā mērā ir atkarīgs no konkrētā pārdevēja, būtu iespējams pasūtīt noteiktas preces lielos daudzumos, nevis mazo daudzumu daudzkārtējus piedāvājumus.
Vēl viens "cits" aspekts man ir papildu pārbaudītu ASV vietējo pārdevēju iekļaušana, ideālā gadījumā ar iespēju nodrošināt reģionālu pārstāvniecību. Turklāt es gribētu redzēt visu pārdevēju piedāvāto produktu pašreizējos laboratorisko testu (GCMS) rezultātus.
Visbeidzot, un tas, visticamāk, jau ir kaut kur publicēts, lai gan man vēl nav izdevies to atrast, - prasību saraksts, kas jāizpilda lietotājam, lai saņemtu atļauju kļūt par pārdevēju.
Pēdējais, ko es teikšu, ir viedoklis, un tas ir šāds: Man ir milzīga cieņa pret šo vietni un principiem, uz kuriem tā tika izveidota. Vai dažas vienkāršas lietas varētu uzlabot, lai uzlabotu klientu pieredzi? Protams. Tikai trešās puses iekļaušana, kas glabā darījuma maksājumu depozītā līdz piegādāto materiālu saņemšanai un apmierinātībai ar tiem, ir izcils risinājums. Turpiniet lielisko darbu! Turpiniet censties pilnveidot un dot klientiem iespēju ietekmēt pozitīvas pārmaiņas. Tas, ko jūs darāt, ir iespaidīgi, un es ar nepacietību gaidu, kas gaidāms nākotnē!