Esmu eiropā un rūpējos par ASV ārpolitiku. Tas, ko ASV dara ASV, ir mazāk(ne)interesanti apspriest.
fidelis: pirmā daļa: Nepiekrītu jūsu leņķim. Nevar šeit diskutēt. Sliktā imigrācija uz eiropu ir saplosījusi veco labo eiropu, jo vairāk sliktās imigrācijas - jo vairāk noziedzības. Eiropa, kas rūpējas par imigrāciju, ir pilnīgi citāda nekā ASV. Es esmu nevērīgs pret koloniālisma grēkiem un pamatiedzīvotājiem. Mani interesē mūsdienīga dzīve un tās uzlabošana. Iestrēgušas primitīvas kultūras nevienam nepalīdz. Gēni un kultūra ir dažādas būtnes, un ASV indiāņu ceļš man nav noderīgs. Es nekomentēšu nekādu eigeniku. I
Protams, es esmu laimīgs, ka esmu no tiem cilvēkiem, kas uzcēla Eiropu. Tas noteikti man der, un es nevēlos rūpēties par svešinieku problēmām. Tad lai viņi ir svešinieki, kamēr viņi ir cienījami manās zilajās acīs. Cilvēka setrupa čaumalai ir maza vērtība, dominējoša vērtība ir indivīda rīcībai. Visi var uzvesties, labi, nāciet, tad dariet to vai fuckoff uz wimsyland. Tagad jums ir jūsu iespēja.
2: Baidens labi vada ASV. 3: Es nezinu, ko uzlabot ASV, f.e. skaidrs, kāpēc ASV neleģitimizēt vairāk narkotikas, labi, tas prasa laiku, bet mani aizsargā NATO karavīri, lai mani ne mocītu, atcerēsimies, cik daudz amerikāņu puišu gāja bojā eiropas alkatīgo karu jucekļos. Es dzīvoju un izbaudu savu dāvāto mierīgo dzīvi uz milžu pleciem, kur ASV ir priekšnieks, kam bučoties, Džo Baidens personīgi, kas mani negrauž.
4: man pēc noklusējuma nepatīk traki un narkomāni, kas atkarīgi no vielām. Šiem cilvēkiem pārāk bieži nav iespējams palīdzēt, tās ir pūles uz leju. Jums ir izvēle nedarīt narkotikas kaitīgas. Izvēlei ir sekas, un tās nevajadzētu labticīgi finansēt, es esmu kapitālists, un trakie narkomāni lielākoties nav ienesīgi, un izvēle ir par narkotikām. Es vairs neļausimies apmānīt tādiem zemo ļaužu. Protams, var būt daudz labu narkomānu, piemēram, šeit BBgate. Ne tā kā tie, kurus satieku uz ielas, viņi ir untermensch-likeness iznīcina normālus lietotājus un tirgu. Es esmu antisociālists, vieglais liberālismam raksturīgs transhumanists. Visu manu "lieko" empātiju ir izrāva slikta pieredze. Es koncentrējos tikai uz labajiem poeple notikumiem ar kapitālistisku domāšanu; kas no tā iznāk man? un kas no tā iznāk tev, mans draugs. Ļaujiet gūt peļņu