Bardzo się cieszę, że natknąłem się na ten wątek. Wielkie dzięki za udostępnienie! Szukałem wszędzie dokładnie tego, co podałeś, czyli w zasadzie tylko listy tego, czym te rzeczy "naprawdę" są. Z pomocą
An AI udało mi się stworzyć załączony wykres, który zawiera listę wszystkich odczynników wymienionych na początku wątku.
Od AI:
Kolumna siły opiera się na subiektywnych raportach i może się różnić w zależności od indywidualnych reakcji i dawek. Kolumna wydatków przedstawia koszt odczynników potrzebnych do syntezy związku.Kolumna "Czystość" określa, jak bardzo związek jest zbliżony do rzeczywistego mefedronu pod względem czystości.
Wciąż mam problemy z nakłonieniem AI do podania jaśniejszych opisów każdego związku, ale sposób, w jaki to teraz wygląda, uważam za całkiem pomocny. Nasunęły mi się jednak pytania: Dlaczego chlorometkatynon jest wymieniony jako "najwyższa" czystość, najniższy koszt, ale "słabe" efekty? To samo dotyczy N-cykloheksylometylonu? ('cept for cost)
@BevItUp " Wygląda też na to, że wszyscy sprzedawcy są w UE. Wydaje się, że jest to produkt, na którym ktoś mógłby się szybko wzbogacić w USA. Zwłaszcza jeśli stworzyliby produkt wysokiej jakości, aby ludzie wiedzieli, jaki powinien być..."
Nie mogę się z tobą bardziej zgodzić!!! Tak wielu ludzi prosi tutaj o prawdziwą ofertę i zamierzam im ją dać. Ale mocny... Nie słaby? lol
Naprawdę doceniam wszystkie twoje spostrzeżenia
@Gordon Ramsay!