Informacje i pytania dotyczące syntezy 5cl-adb-a (MDMB-4en-PINACA)

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Mam jeszcze jedno pytanie - czy 2-3 godziny mieszania i ogrzewania wystarczą, aby doprowadzić tę reakcję do końca, czy też powinienem wybrać 4-5 godzin, jak wspomniano w niektórych innych opisach?

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Zrobiłem TLC, po 3 godzinach konwersja prawie 100%, po 4 godzinach brak prekursora (najlepiej zrobić 3-4 godziny, ale 2-3 godziny też są w porządku).

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
W rzeczywistości jest to mój tekst, który ten użytkownik właśnie opublikował ponownie i dodał kilka pytań, pracował z tą osobą, ale ostatnio słyszałem o niej kilka skarg. Dzięki za komplement dotyczący moich wyjaśnień. Całkowicie zgadzam się z Twoją analizą obecnego stanu chińskiego rynku, bardzo wnikliwą. Zbyt wielu chińskich sprzedawców po prostu idzie na skróty w produkcji, nie oczyszczając ani nie przeprowadzając żadnej weryfikacji analitycznej swoich prekursorów, po prostu z chciwości. Powoduje to, że wielu klientów na całym świecie kupuje bardzo nieczyste prekursory, wykorzystując je do produkcji nieczystych produktów z nieznanymi i potencjalnie toksycznymi/niebezpiecznymi produktami ubocznymi. To bardzo smutne i dlatego zachęcam wszystkich producentów produktów końcowych, którzy mają środki, aby dołożyli należytej staranności, wysyłając swój produkt do testów zewnętrznych w celu analitycznej weryfikacji czystości i tożsamości za pomocą GCMS/LCMS/HPLC/NMR itp. Jeśli sprzedajesz produkt użytkownikom końcowym, nie robiąc tego, jesteś nieodpowiedzialny i narażasz zdrowie i życie ludzi.

Jeśli ktoś potrzebuje wskazówek dotyczących zewnętrznych firm testujących, które mogą to zrobić za rozsądne ceny w USA, po prostu napisz do mnie PM. Nie narażaj swoich klientów. Chciwość i ignorancja są źródłem większości tego zła.

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Zdecydowanie zachęcam również wszystkich producentów do poświęcenia czasu na naukę tej bardziej zaawansowanej 2. metody ekstrakcji. Analitycznie zweryfikowane 5f i 5cl wykonane przez zwykłe rozbicie produktu w lodowatej wodzie za pomocą pierwszej metody prawie NIGDY nie ma wyższej czystości niż 70-80%, a kto wie, jakie inne śmieci pozostawiasz w produkcie końcowym.

benz4k

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Czy użyłeś ekstrakcji lodem lub dcm, wypróbowałem ten opis dla mdmb-5br-inaca, mieszaj 4h w 80C, ale nie ma proszku w lodowatej wodzie, tylko trochę oleju

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Aha i jeszcze jedno - jeśli przegrzejesz lub niedogrzejesz tę reakcję, otrzymasz produkt końcowy w postaci oleju. Jeśli pozostanie olej, istnieją metody rekrystalizacji proszku z oleju i rozpuszczalnika, ale są one nieco skomplikowane dla początkującego chemika. Można je jednak łatwo wykonać z odpowiednimi instrukcjami, po prostu daj mi znać, jeśli potrzebujesz wskazówek.

View previous replies…

incomecam

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jestem zainteresowany gotowym produktem, czy możesz wskazać mi właściwy kierunek?

Celdren

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
czym jest składnik nr 1 i jak go uzyskać? główny składnik

Spraypourmagicnotfound

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
mdmb-inaca, można kupić lub zsyntetyzować

View previous replies…

janet@gmail

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Tak, będę potrzebował wskazówek, jeśli kupię na waszej stronie (MDMB - INACA), czy jest ona nadal dostępna?
Co z jakością?

flyrc

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Deals
23
I would like to ask why you have used our photos without our consent, and on closer inspection some of the watermarks have not been completely erased, and as far as I know you are not a customer of mine!

RMstPIjV1D

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
HAH! This is what I said to them too, they lie and say it is their graphics, but you CAN SEE the ERASED watermarks. THIEF! Trying to use your image to pretend they are the seller.