- Reaction score
- 14
Mam jeszcze jedno pytanie - czy 2-3 godziny mieszania i ogrzewania wystarczą, aby doprowadzić tę reakcję do końca, czy też powinienem wybrać 4-5 godzin, jak wspomniano w niektórych innych opisach?
- Reaction score
- 14
Zrobiłem TLC, po 3 godzinach konwersja prawie 100%, po 4 godzinach brak prekursora (najlepiej zrobić 3-4 godziny, ale 2-3 godziny też są w porządku).
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
W rzeczywistości jest to mój tekst, który ten użytkownik właśnie opublikował ponownie i dodał kilka pytań, pracował z tą osobą, ale ostatnio słyszałem o niej kilka skarg. Dzięki za komplement dotyczący moich wyjaśnień. Całkowicie zgadzam się z Twoją analizą obecnego stanu chińskiego rynku, bardzo wnikliwą. Zbyt wielu chińskich sprzedawców po prostu idzie na skróty w produkcji, nie oczyszczając ani nie przeprowadzając żadnej weryfikacji analitycznej swoich prekursorów, po prostu z chciwości. Powoduje to, że wielu klientów na całym świecie kupuje bardzo nieczyste prekursory, wykorzystując je do produkcji nieczystych produktów z nieznanymi i potencjalnie toksycznymi/niebezpiecznymi produktami ubocznymi. To bardzo smutne i dlatego zachęcam wszystkich producentów produktów końcowych, którzy mają środki, aby dołożyli należytej staranności, wysyłając swój produkt do testów zewnętrznych w celu analitycznej weryfikacji czystości i tożsamości za pomocą GCMS/LCMS/HPLC/NMR itp. Jeśli sprzedajesz produkt użytkownikom końcowym, nie robiąc tego, jesteś nieodpowiedzialny i narażasz zdrowie i życie ludzi.
Jeśli ktoś potrzebuje wskazówek dotyczących zewnętrznych firm testujących, które mogą to zrobić za rozsądne ceny w USA, po prostu napisz do mnie PM. Nie narażaj swoich klientów. Chciwość i ignorancja są źródłem większości tego zła.
Jeśli ktoś potrzebuje wskazówek dotyczących zewnętrznych firm testujących, które mogą to zrobić za rozsądne ceny w USA, po prostu napisz do mnie PM. Nie narażaj swoich klientów. Chciwość i ignorancja są źródłem większości tego zła.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Zdecydowanie zachęcam również wszystkich producentów do poświęcenia czasu na naukę tej bardziej zaawansowanej 2. metody ekstrakcji. Analitycznie zweryfikowane 5f i 5cl wykonane przez zwykłe rozbicie produktu w lodowatej wodzie za pomocą pierwszej metody prawie NIGDY nie ma wyższej czystości niż 70-80%, a kto wie, jakie inne śmieci pozostawiasz w produkcie końcowym.