Dokładnie, według mojego 7-8 letniego doświadczenia królem był 5F-SGT-151. Super trudna synteza. 5F-ADB i 5F-MDMB-2201 były nieco niższe, ale nadal bardzo silne. A z noidów trafiających na rynek w zeszłym roku 6cl-adb-a jest najsilniejszy, a następnie 5cl-adb-a. Mimo to oba nie dorównują królowi 5F-SGT-151 (5F-CUMYL-PEGACLONE). Dla tradycyjnego 10-letniego palacza noidów ta ADB-Butinaca, którą wszyscy teraz sprzedają, jest bardzo łagodna i ma niską moc, i nie wrócą po nią, tak jak po 6cl-adb-a. Musisz podwoić ilość stosowanej butinaki na swoich "środkach", aby uzyskać połowę efektów 6cl-adb-a. Obecnie próbujemy znaleźć ten prekursor cas. 1971007-89-2 - IUPAC - Methyl (S)-2-(1H-indazole-3-carboxamido)-3,3-dimethylbutanoate, aby wypróbować obecny przepis, albo z 1-bromo-5-pentenem (prawdopodobnie da to 5cl-adb-a), albo z 1-bromo-5-fluoropentanem (prawdopodobnie da to coś mocniejszego). Znajdujemy wszystkie składniki w kraju (UE), ale z jakiegoś powodu, podczas gdy nawet fluoropentan ma normalną cenę (drogi jak cząsteczka, ale normalny, myślę, że to "płyn tłuszczowy"), penten jest super drogi. Właśnie zostaliśmy ponownie oszukani na prekursorze opisanym powyżej. I podczas gdy zamówiliśmy część materiałów w kraju, zaczęliśmy ponownie szukać prekursora. Przepraszam, jeśli naruszam zasady dotyczące "pozyskiwania", ale jestem bardzo sfrustrowany...