- Reaction score
- 25
Czym mogę zastąpić pirolidynę?
- Reaction score
- 166
Metyloamina. Otrzymasz również dobry produkt.
↑View previous replies…
Oczywiście nie jest to prawdą. Prekursory mogą być uważane za legalne w niektórych częściach UE, ale są to te regiony w środku UE, w których można dostać 9 lat więzienia za zamówienie tylko tych "legalnych" chemikaliów.
Nie martw się, jeśli będziesz potrzebował działania, szturmują twój dom, rzucają cię na podłogę i zakuwają w kajdanki. W rzeczywistości robią to za znacznie mniejsze przestępstwa, takie jak noszenie młynka.
Nie martw się, jeśli będziesz potrzebował działania, szturmują twój dom, rzucają cię na podłogę i zakuwają w kajdanki. W rzeczywistości robią to za znacznie mniejsze przestępstwa, takie jak noszenie młynka.
Oczywiście nie ma argumentu w tym, że "Chemical1 nie jest wymieniony jako nielegalny". Sam fakt, że można go wykorzystać do produkcji nielegalnego narkotyku, wystarczy, aby uzyskać pełne zdanie. Dobra strona jest taka: Kiedy ludzie cię złapią, czeka cię znacznie gorszy los.
Słyszałem, że w innych częściach świata, takich jak Teksas, jest mniej więcej tak samo. Dlatego to zaniedbanie tutaj jest niezrozumiałe.
Słyszałem, że w innych częściach świata, takich jak Teksas, jest mniej więcej tak samo. Dlatego to zaniedbanie tutaj jest niezrozumiałe.