- Reaction score
- 8
Byłoby miło, gdybyś mógł stworzyć taką grę w Stanach Zjednoczonych
- Reaction score
- 7
Nic nowego w stanach, dzieci używają IG i TG, Venmo i kilka innych aplikacji ułatwiło handel kryptowalutami, a każdy poniżej 25 roku życia nadal czuje się nietykalny, jeśli jeszcze nie został złapany, więc w rzeczywistości zabija rynki darknet z tradycyjnym escrow hostowanym jako ukryta usługa szybko szczerze mówiąc, jeśli ktoś nie zauważył. np. przeszedłem od zarabiania 10k $ tygodniowo cztery lata temu do 2k $ tygodniowo. Nadal warto mieć sklep na rynku darknet, jednak bardzo korzystna jest również obecność na IG/TG, szczególnie z funkcjami dead drop. Pamiętam, jak korzystałem z kilku aplikacji; Radiate, Wisper, aby kupić kokainę w Las Vegas jako dead drop. Obie transakcje zakończyły się sukcesem. Oczywiście tylko za gotówkę, to było ponad 4 lata temu w Las Vegas. Spotkaliśmy się na Freemont dla jednej transakcji i w parku w pobliżu Vegas Strip dla drugiej. W obu przypadkach była to kokaina wysokiej jakości za uczciwą cenę. Nawet nie sprawdziłem, czy te aplikacje nadal istnieją lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Tak wiele razy dałem się nabrać na IG, że zacząłem próbować wytwarzać własne leki. Jestem wolny od narkotyków od 11 miesięcy ; ).