Cocaine Echt of nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Stary dobry znaczek słonia. Dr były piękne słonie i delfiny peruwiańskie jakiś czas temu. Dla kontrastu ten obrazek krzyczy NEP. Nie sądzę nawet, że jest to praca systemowa, ale cegła, która musiała zostać zmieszana. Tak właśnie wygląda połysk. Prawdopodobnie zmieszana z proca lub tetra. Poza tym widać, że krawędzie są nadal na nim. Średnia bibuła filtracyjna została właśnie zdjęta.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
O tak, może to nadal może być praca systemowa, ale myślę, że ktokolwiek włożył cegłę do suszarki na zbyt długi czas bez ochrony oddzielonej od bibuły filtracyjnej

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Nigdy nie używałem papieru filtracyjnego podczas produkcji cegieł

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Co wkładamy do formy? Po prostu wkładasz kokainę do formy? Bez bibuły filtracyjnej?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
A jaka jest twoja własna myśl, co poszło nie tak z połyskiem. Czy to twoje dzieło?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Czy mówisz po niderlandzku?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, myślę, że automatyczne tłumaczenie na stronie sprawiło, że na początku wyglądało to tak, jakbym mówił po angielsku

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Czy kiedykolwiek samodzielnie krystalizowałeś dobrą bazę? Więc najpierw "usmaż" swoją bazę w heksanie itp., a następnie rozpuść ją w rozpuszczalnikach itp. itd. itd.
Dostajesz połysk, teksturę, wszystko, ale połysk to powiedzmy 1 całość, a nie kula perłowa disco. Dorzucają coś ekstra dla tego perłowego efektu, czego dokładnie nie wiem.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, rzeczywiście, często. Tylko nie rozumiem, co masz na myśli mówiąc o perłowej kuli dyskotekowej. Masz może jej zdjęcie?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Swoją drogą, czy ta cegła w kształcie słonia to praca podstawowa? Bo mogę sobie wyobrazić, że ta cegła z koroną też była bazą, ale po prostu ładnie wygląda. Co poszło nie tak z tym słoniem?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Jako papieru używam różnych rodzajów papieru krepowego, który pokrywam folią o różnych grubościach. To naprawdę zależy od tego, czego chce klient i jaki to rodzaj handlu...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, papier krepowy jest tym, co mam na myśli mówiąc o bibule filtracyjnej. Czy korzystasz z włoskiej wersji językowej?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Między innymi włoski, ale też inne, nie mogę znaleźć takiego obrazka, poszukam jeszcze jutro. Nie chodzi mi też o górną część bloku, przy stemplu, ale bardziej o to, czy jest pęknięta, wtedy połysk jest po prostu nieodpowiedni

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hmm, może to zależy od twojego procesu. Chociaż tak naprawdę nie wiem, jaką różnicę masz na myśli. Czy prasujesz koks zaraz po przefiltrowaniu go szmatką z rozpuszczalnika? Czy najpierw mikrofalujesz, a potem prasujesz? Jest tak wiele czynników, które mogą odgrywać rolę w odniesieniu do połysku, ale myślę, że ty też o tym wiesz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dostałem go lokalnie i umyłem w destylowanym acetonie. Ma ładny, gładki połysk. Nie są to iskrzące drobinki, ale jakby bielone aluminium. Prawdopodobnie ma w sobie jeszcze trochę kwasu borowego, ale przede wszystkim połysk jest odpowiedni dla rzeczy wysokiej jakości. W czystej postaci kokaina jest kryształem, można zauważyć, że część z nich jest transluzywna. Jest sucha
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Miły człowiek. To zdjęcie było małym testem od bazy do hcl jakiś czas temu
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nie mam na myśli błyszczących wiadomości, ale kwadratowe krawędzie i obrazki na cegłach. Tylko w ciągu ostatnich 10 lat robili to, a 20 lat wcześniej, jak pamiętam, nie próbowali się identyfikować. Również drugs-data.org testuje dużo kokainy i tylko około 5% nie ma w niej nic innego. 75% ma benzoiloekgoninę, 50% ma metylekgininę, 30% ma fenekitan lewamizol/dextrmisol lub nie jest kokainą... właśnie przeszło 700 testów w USA i nie mówię nic innego, ale mam na myśli nic innego, co jest narkotykiem lub możliwą do zidentyfikowania substancją.

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, rozumiem. To interesujące informacje. Czy testują też europejskie cegły? A z ekgoniny nie można zrobić kokainy?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Czy wiesz, że za pomocą światła ultrafioletowego w ciągu sekundy dowiesz się, czy jest to kokaina, a także poznasz jej czystość?

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Spojrzenie na złamany kawałek może wiele powiedzieć. Jeśli nie jest postrzępiony jak połamany łupek, osoba ta nie była profesjonalistą.

• Like