Cocaine Echt of nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dostałem go lokalnie i umyłem w destylowanym acetonie. Ma ładny, gładki połysk. Nie są to iskrzące drobinki, ale jakby bielone aluminium. Prawdopodobnie ma w sobie jeszcze trochę kwasu borowego, ale przede wszystkim połysk jest odpowiedni dla rzeczy wysokiej jakości. W czystej postaci kokaina jest kryształem, można zauważyć, że część z nich jest transluzywna. Jest sucha
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Miły człowiek. To zdjęcie było małym testem od bazy do hcl jakiś czas temu
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL jest używany w tym procesie. Choć w niewielkim stopniu.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dlaczego prawie każda cegła, którą widzę w Stanach, jest tak gówniana. Wszystko jest źle wymieszane i nawet nie próbowano tego ukryć.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ponieważ są one prosto z dżungli i nie są upiększone, jeśli o to ci chodzi. Sekrety płatków nie są znane dzieciakom, które umieszczają emblematy Animal Crossing i Lamborghini na swoich cegłach. Dobra kokaina nigdy nie jest taka ładna. W USA wykrywanym "fałszerzem" jest benzoiloekgonina, produkt metabolizmu pierwszego przejścia kokainy. Nie jest aktywna w OUN, ale to właśnie ją mierzy test narkotykowy w próbce, ponieważ jej okres półtrwania jest 4x dłuższy niż kokainy. Jest to ester etylowy estru metylowego kokainy, reaguje na testy odczynników jak kokaina, smakuje i wygląda bardzo podobnie do kokainy, ale nie jest aktywny w OUN. Widziałem analizy, w których zawartość była wyższa niż kokaina, więc wygląda, pachnie, smakuje jak kokaina, ale ma tylko 30% czystości. Testy wykazały 80%, ale 30%.
Chodziło mi o to, czy przepuszczasz hcl Gass przez niepolarny rozpuszczalnik i wytrącasz go, czy też użyłeś wodnego 37% kwasu muriatowego rozcieńczonego rozpuszczalnikiem?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nie rozumiem tego, mówisz, że większość kokainy w USA jest dobra, czy nie rozumiem. Btw większość tych (oryginalnych) cegieł pochodzi prosto z SA, mogę cię o tym zapewnić. Są całkiem ładne, co jest dość standardowym oczekiwaniem jakości tutaj. I nie bąbelkujemy gazem hcl, używamy metody dżungli, której nauczyli się i którą wykonali colos, więc tak, jeśli dobrze zrozumiałem.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Na przykład kilka zdjęć, które znalazłem w Internecie

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jeśli nie jest tak ładny jak ten, możesz prawie założyć, że coś z nim zrobili (wiem, że połysk nie świadczy o czystości, błyszczące cegły można również ciąć za pomocą proca lub tetra, po prostu chcę powiedzieć, że brak połysku jest nie do przyjęcia, chyba że jest to peruwiańska cegła).

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ach, myślę, że teraz rozumiem, co próbujesz powiedzieć, tak, nie będę o tym rozmawiać, ponieważ nie mam wiedzy na temat takich rzeczy. Wiem tylko, że w UE pojawiają się całkiem niezłe rzeczy.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nie mam na myśli błyszczących wiadomości, ale kwadratowe krawędzie i obrazki na cegłach. Tylko w ciągu ostatnich 10 lat robili to, a 20 lat wcześniej, jak pamiętam, nie próbowali się identyfikować. Również drugs-data.org testuje dużo kokainy i tylko około 5% nie ma w niej nic innego. 75% ma benzoiloekgoninę, 50% ma metylekgininę, 30% ma fenekitan lewamizol/dextrmisol lub nie jest kokainą... właśnie przeszło 700 testów w USA i nie mówię nic innego, ale mam na myśli nic innego, co jest narkotykiem lub możliwą do zidentyfikowania substancją.

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak, rozumiem. To interesujące informacje. Czy testują też europejskie cegły? A z ekgoniny nie można zrobić kokainy?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
To jest wskazówka. Prawdziwe czy fałszywe? Jestem ciekaw

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Sposób, w jaki ma niesamowicie płynną przerwę, wystarczy, aby powiedzieć, że nie został zrobiony przez og.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt of nep
03molzvwQZ

• Like

rqq