- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dostałem go lokalnie i umyłem w destylowanym acetonie. Ma ładny, gładki połysk. Nie są to iskrzące drobinki, ale jakby bielone aluminium. Prawdopodobnie ma w sobie jeszcze trochę kwasu borowego, ale przede wszystkim połysk jest odpowiedni dla rzeczy wysokiej jakości. W czystej postaci kokaina jest kryształem, można zauważyć, że część z nich jest transluzywna. Jest sucha
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Miły człowiek. To zdjęcie było małym testem od bazy do hcl jakiś czas temu
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Ponieważ są one prosto z dżungli i nie są upiększone, jeśli o to ci chodzi. Sekrety płatków nie są znane dzieciakom, które umieszczają emblematy Animal Crossing i Lamborghini na swoich cegłach. Dobra kokaina nigdy nie jest taka ładna. W USA wykrywanym "fałszerzem" jest benzoiloekgonina, produkt metabolizmu pierwszego przejścia kokainy. Nie jest aktywna w OUN, ale to właśnie ją mierzy test narkotykowy w próbce, ponieważ jej okres półtrwania jest 4x dłuższy niż kokainy. Jest to ester etylowy estru metylowego kokainy, reaguje na testy odczynników jak kokaina, smakuje i wygląda bardzo podobnie do kokainy, ale nie jest aktywny w OUN. Widziałem analizy, w których zawartość była wyższa niż kokaina, więc wygląda, pachnie, smakuje jak kokaina, ale ma tylko 30% czystości. Testy wykazały 80%, ale 30%.
Chodziło mi o to, czy przepuszczasz hcl Gass przez niepolarny rozpuszczalnik i wytrącasz go, czy też użyłeś wodnego 37% kwasu muriatowego rozcieńczonego rozpuszczalnikiem?
Chodziło mi o to, czy przepuszczasz hcl Gass przez niepolarny rozpuszczalnik i wytrącasz go, czy też użyłeś wodnego 37% kwasu muriatowego rozcieńczonego rozpuszczalnikiem?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Nie rozumiem tego, mówisz, że większość kokainy w USA jest dobra, czy nie rozumiem. Btw większość tych (oryginalnych) cegieł pochodzi prosto z SA, mogę cię o tym zapewnić. Są całkiem ładne, co jest dość standardowym oczekiwaniem jakości tutaj. I nie bąbelkujemy gazem hcl, używamy metody dżungli, której nauczyli się i którą wykonali colos, więc tak, jeśli dobrze zrozumiałem.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Jeśli nie jest tak ładny jak ten, możesz prawie założyć, że coś z nim zrobili (wiem, że połysk nie świadczy o czystości, błyszczące cegły można również ciąć za pomocą proca lub tetra, po prostu chcę powiedzieć, że brak połysku jest nie do przyjęcia, chyba że jest to peruwiańska cegła).
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nie mam na myśli błyszczących wiadomości, ale kwadratowe krawędzie i obrazki na cegłach. Tylko w ciągu ostatnich 10 lat robili to, a 20 lat wcześniej, jak pamiętam, nie próbowali się identyfikować. Również drugs-data.org testuje dużo kokainy i tylko około 5% nie ma w niej nic innego. 75% ma benzoiloekgoninę, 50% ma metylekgininę, 30% ma fenekitan lewamizol/dextrmisol lub nie jest kokainą... właśnie przeszło 700 testów w USA i nie mówię nic innego, ale mam na myśli nic innego, co jest narkotykiem lub możliwą do zidentyfikowania substancją.