Oto próbka, którą otrzymałem od ludzi z BB. 2g 4mmc lub "kota". Przepraszam, że nie zrobiłem lepszego zdjęcia poza torbą. Był w większości zmiażdżony i sproszkowany, więc nie było na co patrzeć, ale tak czy inaczej, darmowe narkotyki, więc nie ma żadnych skarg tutaj
. Rozpoznaję ten zapach... tak... ten wyraźny zapach... i smak! To jest mniej więcej to, co krążyło jako "molly" w mojej okolicy około 10 lat temu. Było w stanie uchodzić za MDMA lub jego analog ze względu na efekt "toczenia", jaki daje.
Przeszedłem od razu do sedna i podałem dożylnie około .3... i tak... to jest to. Dla tych, którzy nie wiedzą, jest to coś w rodzaju psychodelicznej amfetaminy, to najlepszy sposób, w jaki mogę to opisać. Jest to wysoce euforyczny stymulant, w wystarczająco dużej dawce można uzyskać efekty wizualne. Używany dożylnie jest dość intensywnym hajem przy ~.25 g i więcej powinieneś zobaczyć zniekształcenia wizualne (w zależności od wagi, mam około 180 funtów). Intensywny przypływ euforii trwa około 30 minut, a następnie zaczyna opadać i jesteś na haju przez około godzinę. Różni się od innych stymulantów, takich jak kokaina czy dekstrometamina, ponieważ daje charakterystyczne uczucie "toczenia się". Trudno to wyjaśnić - jest to nadmiernie stymulujące, ale jednocześnie prawie uspokajające lub relaksujące... ale po prostu ciągnie cię dalej. Sprawia, że czujesz się trochę "naćpany", ale nie podobny do heroinowego ukłonu.
Podzieliłem się resztą z kilkoma przyjaciółmi i poprosiłem o ich opinię... oni również podali dożylnie, mniej więcej taką samą ilość jak ja. Nie mieli zbyt wiele do powiedzenia poza "Podobało im się i było dobre... i czy mam lub mogę dostać więcej." Liczyłem na coś więcej, ale nie można oczekiwać tak elokwentnych raportów z podróży od uzależnionych od ulicy.
Dałem innemu przyjacielowi .8 do spadochronu (zjedzenia). Jej też się bardzo podobało. Powiedziała, że była naćpana jak diabli przez około 3 godziny, potem zeszła na kolejne 2 i wróciła do normy po około 6 godzinach od podania. Chciała wiedzieć, jak szybko będę w stanie zdobyć więcej. Tak więc, niech będzie wiadomo, że ta próbka została dobrze przyjęta i będzie jej brakować, ponieważ istnieje duży popyt, ale nie ma podaży.
Jakieś wieści na temat tych promocyjnych zestawów syntezatorów?
Dziękuję wszystkim w BB - administratorom, pracownikom, wszystkim użytkownikom. Wszystkim, którzy to umożliwili. To było naprawdę fajne i coś, czego się nie widuje... jak nigdy?
Kto rozdaje darmowe próbki i nie oczekuje niczego w zamian? Bardzo niesamowite... jeszcze raz dzięki.