tak, rozumiem, ale myślałem, że jak zamieszczam zdjęcia, to może jest to bezpieczne lub bezpieczniejsze niż normalna sieć, więc zastanawiałem się, po co strona darkweb, skoro jest normalna wersja... po prostu zastanawiam się, bardzo lubię tę stronę. ale w przyszłości chcę zamówić to, co chcę. poszedłem do tego holenderskiego więzienia, nie było większego problemu, ale teraz jestem zwolniony, a ta dziwka z workuplyer nie płaci mi i nie mogę prosić o pomoc, ponieważ pracuję tam na papierze. Mówię to, ponieważ chcę sprzedawać produkt, który jest czysty i minimalnie szkodliwy dla organizmu. Sprzedawałem kokainę, kokainę bazową i brudny speed i co nie. Zostałem przyłapany! Ale teraz jestem bez pieniędzy! Moje oszczędności dałem mojemu młodszemu bratu, ale teraz ich nie ma.. więc może będę sprzedawał amfetaminę i legalne leki, ponieważ mogę je zdobyć. ale nie jeżdżę po okolicy... pytają mnie za dużo, czy mogę pokazać, co mam w moim samochodzie..... jak darkweb, może muszę spróbować (amfetaminephosfate) ..... przepraszam za spam