Sunt practic în aceeași situație ca și OP, doar că am încercat cataliza cetonică a triptofanului în triptamină folosind ciclohexanona.
Am încercat de trei ori în conformitate cu literatura de specialitate despre rodiu și de două ori triptofanul nici măcar nu s-a dizolvat, totul a devenit maro închis (solventul), iar substanța (care presupun că era triptofanul neconvertit) era galbenă.
La cea de-a doua încercare, m-am gândit să o las baltă și am adăugat mult mai multă ciclohexanonă, iar aceasta a dizolvat triptofanul.
L-am amestecat apoi cu DCM sau clorură de metilen și acum trebuie să cumpăr bicarbonat de sodiu sau bicarbonat de sodiu pentru a-l spăla.
Voi observa apoi ce se întâmplă - s-ar putea să fie nevoie să o pun în congelator pentru a elimina triptamina - dacă există într-adevăr ceva în ea!
În ceea ce privește pasta galbenă, am procedat la fel. Îl extrag cu DCM și apoi îl voi spăla - lucrul care mă deranjează este că nu a încetat niciodată să fie o pulbere pe fundul balonului. A eliberat o grămadă de bule, dar face asta oricum când refluxează
Aș spune - de asemenea, ca un începător complet, aceasta este o reacție destul de greu de obținut.
Am încercat, de asemenea, metoda de conversie cu mentă piperată sau mentă verde, fără succes.
Sincer, acum mă gândesc să folosesc ciclohexanona pentru o altă reacție cu o anumită substanță extrasă și obținută din piper. Am fost surprins cât de ușor pare tbh.
Mi-aș dori ca cineva să scrie corect sintezele (dacă nu sunt doar eu).
Trebuie să studiez un pic mai mult TLC - am plăcile de siliciu și tuburile mici de sticlă pentru asta.
Cred că YouTube este necesar pentru a purifica extractul de piper negru, pe care îl am, la piperină și apoi la piperidină.
de acolo, ȘTIU că ciclohexanona poate fi extrem de utilă pentru producția de PCC.
din nou, nu caut să mă extind sau să vând - acele zile sunt demult apuse. Am făcut întinderea mea pentru vânzare și acum rămân la mine.
Mă gândesc că chiar dacă pot converti un gram de triptofan în triptamină - pentru mine, merită.
Practic, mi-am dat un an pentru a produce DMT, DET, DPT în loc să extrag pur și simplu scoarța rădăcinii, dacă îmi dau seama, aș putea produce suficient DMT pentru mine toată viața...