Exact, conform experienței mele de 7-8 ani, regele era 5F-SGT-151. Sinteză super dificilă. 5F-ADB și 5F-MDMB-2201 au fost un nivel ușor inferior, dar încă superpotent. Iar dintre noidele care au ajuns pe piață în ultimul an, 6cl-adb-a este cel mai puternic și apoi 5cl-adb-a. Totuși, ambele nu sunt ca regele 5F-SGT-151 (5F-CUMYL-PEGACLONE). Pentru un fumător tradițional de noid de 10 ani, această ADB-Butinaca pe care toată lumea o vinde acum este foarte, foarte blândă și slabă, și nu va reveni pentru ea, așa cum ar face-o pentru 6cl-adb-a. Trebuie să dublezi cantitatea de butinaca aplicată pe "mijloacele" tale pentru a obține jumătate din efectele 6cl-adb-a. În prezent încercăm să găsim acest precursor cas. 1971007-89-2 - IUPAC - Metil (S)-2-(1H-indazol-3-carboxamido)-3,3-dimetilbutanoat pentru a încerca rețeta actuală theread , fie cu 1-bromo-5-penten (probabil rezultă 5cl-adb-a), fie cu 1-bromo-5-fluoropentan (probabil rezultă ceva mai puternic). Găsim toate ingredientele pe piața internă (UE), dar din anumite motive, în timp ce chiar și fluoropentanul are un preț normal (scump ca moleculă, dar normal, cred că este un "lichid gras") pentena este super scumpă. Tocmai am fost escrocați din nou cu precursorul descris mai sus. Și în timp ce am comandat o parte din materiale pe piața internă, am început să căutăm din nou precursorul. Și îmi cer scuze dacă încalc regulile privind "aprovizionarea", dar sunt atât de frustrat...