- Reaction score
- 8
Ar fi frumos dacă ați putea înființa un astfel de joc în state
- Reaction score
- 7
Nimic nou în state, copiii folosesc IG și TG, Venmo și alte câteva aplicații au facilitat comerțul cu cripto și oricine sub 25 de ani încă se simte de neatins dacă nu au fost prinși încă, așa că de fapt ucide piețele darknet cu escrow tradițional găzduit ca un serviciu ascuns rapid sincer dacă cineva nu a observat. de exemplu, am trecut de la a face 10k $ pe săptămână acum patru ani la 2k $ pe săptămână. Merită în continuare să ai o prezență pe darknet market shop, însă este foarte benefic să ai și o prezență pe IG/TG, în special cu funcții dead drop. Îmi amintesc că am folosit câteva aplicații; Radiate, Wisper pentru a cumpăra cocaină în Las Vegas ca dead drop. Am avut succes de ambele ori. Bineînțeles, doar tranzacții în numerar, asta s-a întâmplat acum peste 4 ani în Las Vegas. Ne-am întâlnit pe Freemont pentru o tranzacție și într-un parc de lângă Vegas Strip pentru cealaltă. Ambele au fost cocaină de calitate pentru prețuri corecte. Nici măcar nu am verificat să văd dacă aceste aplicații mai există lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Am fost tras pe sfoară de atât de multe ori pe IG încât am început să încerc să-mi fac propriile medicamente. Nu mai consum droguri de 11 luni. ; )