- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Am achiziționat de la un furnizor găsit aici 5 kg de BK4 (2b4m) și, cu ajutorul unei persoane cu experiență, am descoperit motivul pentru care sintezele mele nu funcționează, deoarece BK4 conține 4-metilpropifenon. A trebuit să încerc să spăl cu apă clocotită pentru a îndepărta stratul de 4-metilpropifenon de deasupra atunci când acesta se formează sub formă de ulei. Am încercat să curăț aproximativ 150 g BK4 și am îndepărtat peste 15 ml de 4-metilpropifenon și apoi am crezut că este curat și sinteza mea încă nu este corectă. Voi atașa o fotografie în care curăț cu apă fierbinte și se poate vedea 4-metilpropifenonul deasupra.
Sinteza când adaug acid devine închisă la culoare, aproape neagră. A se vedea fotografia atașată, lichidul întunecat este după ce adaug acid la amestec, se întunecă astfel din cauza 4-metilpropifenonului. Acest lucru se datorează faptului că acesta conține 4-metilpropifenon, mpf cauzând acest lucru.
Nu numai că m-a costat o mulțime de bani, dar am folosit atât de mult BK4 și totul s-a dus pe apa sâmbetei. Nu numai că timpul pe care mi l-a luat să fac toate aceste sinteze. Putem rezolva acest lucru vă rog, nu-mi pot permite să pierd atât de mult timp și bani.
Sinteza când adaug acid devine închisă la culoare, aproape neagră. A se vedea fotografia atașată, lichidul întunecat este după ce adaug acid la amestec, se întunecă astfel din cauza 4-metilpropifenonului. Acest lucru se datorează faptului că acesta conține 4-metilpropifenon, mpf cauzând acest lucru.
Nu numai că m-a costat o mulțime de bani, dar am folosit atât de mult BK4 și totul s-a dus pe apa sâmbetei. Nu numai că timpul pe care mi l-a luat să fac toate aceste sinteze. Putem rezolva acest lucru vă rog, nu-mi pot permite să pierd atât de mult timp și bani.